18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Πώς οι μικρομεσαίες μπορούν να αξιοποιήσουν το MS Teams

Πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ενημερώνουν τις επιχειρήσεις να παραμείνουν προσωρινά κλειστές έως ότου περιοριστεί η έξαρση του κορωνοϊού. Οι SMBs, οι οποίες ήδη πλήττονται σκληρά από τις επιπτώσεις της πανδημίας, θα αισθανθούν τις επιπτώσεις πιο πολύ.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για εργασία εξ αποστάσεως με το Microsoft Teams, ο Jared Spataro corporate vice president for Microsoft 365 παραθέτει τις παρακάτω σκέψεις και συμβουλές.

 

Όσες επιχειρήσεις μπορούν να το κάνουν, αξιοποιούν τις παραδόσεις κατ’ οικον. Τα εστιατόρια μετατρέπονται σε επιχειρήσεις delivery, οι διαπροσωπικές υπηρεσίες αλλάζουν και παρέχονται γρήγορα ως ψηφιακές λύσεις και τα online καταστήματα λιανικής πώλησης δουλεύουν νυχθημερόν. Από την άλλη, με το κλείσιμο των σχολείων, την ακύρωση των ομαδικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων συν το γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις ζητούν πλέον από τους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως, η ζωή στο σπίτι συγχωνεύτηκε με αυτή στο χώρο εργασίας και τώρα όλοι προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές μας υγιείς και ασφαλείς.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ως μικρομεσαία επιχείρηση είναι πολύ δύσκολο οικονομικά να είστε εκτός αγοράς. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσετε να εξυπηρετείτε τους υφιστάμενους πελάτες σας, να αποκτήσετε καινούριους, να συναντηθείτε με τους υπαλλήλους σας και να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας σε λειτουργία.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, το  Microsoft Teams γίνεται διαθέσιμο για όλους, ακόμη και για τους οργανισμούς που δεν διαθέτουν Office 365.

 

Τι είναι το Microsoft Teams

Το Microsoft Teams είναι μια λύση λογισμικού που επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να εκτελούν εξ αποστάσεως πολλά βασικά επιχειρηματικά καθήκοντα. Με το Teams, μπορείτε ουσιαστικά να συνομιλείτε, να συνεργάζεστε και να συναντιέστε με υπαλλήλους, πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες. Οι εφαρμογές του Microsoft Office είναι ενσωματωμένες στο Teams, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε τα αρχεία που δημιουργείτε σε Word, Excel, PowerPoint και Outlook χωρίς να βγείτε από το ψηφιακό εργαλείο.

Το Teams αποτελεί μέρος του Office 365. Εάν ο οργανισμός σας διαθέτει άδεια για το Office 365, το έχετε ήδη και μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα. Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε το Office 365, η Microsoft προσφέρει πρόσβαση στο Teams σε όλους κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών.

 

Πώς θα συνδεθείτε στο Teams

Αν θέλετε να πάρετε το Teams απευθείας από τη Microsoft, μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους:

•  Εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή του Office 365 Business Premium, η οποία περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη έκδοση του Teams

•  Αν χρησιμοποιείτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους καταναλωτές, όπως το Gmail ή το Outlook, μπορείτε να εγγραφείτε στην έκδοση freemium του Teams ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

 

Για επιχειρήσεις που εξυπηρετούνται από συνεργάτες

Εάν είστε νέος ή υφιστάμενος πελάτης της Microsoft που δεν διαθέτει επί του παρόντος άδειες που περιλαμβάνουν το Microsoft Teams (όπως το Exchange Online ή το Office 365 Business), μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον συνεργάτη σας για να αποκτήσετε μια δωρεάν εξάμηνη δοκιμή του Teams. Αν δεν έχετε συνεργάτη και επιθυμείτε να συνεργαστείτε με κάποιον, μπορείτε να αναζητήσετε συνεργάτες με εμπειρία στο Microsoft Teams χρησιμοποιώντας αυτό το σύνδεσμο. Αυτή η προσφορά είναι κατάλληλη για εταιρείες με έως και 1.000 χρήστες.

Σχετικά άρθρα

Ηγέτης η EMC στο Enterprise Backup

Kitriniaris

Η CBS Microsoft AEP Authorized Education Gold Partner

Pylones: πρόγραμμα αντικατάστασης των Cisco ACE

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα