22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Πρώτη θέση για το SAP Startup Focus

Η SAP ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα SAP Startup Focus πρώτευσε στα Βραβεία Startup Europe Partnership (SEP) «Europe’s Corporate Startup Stars». Πρόκειται μία πρωτοβουλία που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σκοπό να αναγνωριστούν οι κορυφαίες «startup -friendly» εταιρείες της Ευρώπης.

 

Στα Βραβεία SEP, τα οποία θεσπίστηκαν από τον οργανισμό Startup Europe Partnership , τιμήθηκαν 36 εταιρείες για την συνεργασία τους με startup εταιρείες και την ενθάρρυνση που παρέχουν σε καινοτόμες ιδέες. Δώδεκα εταιρείες έλαβαν την διάκριση «Corporate Startup Stars» , ενώ είκοσι τέσσερις από αυτές τιμήθηκαν με τον τίτλο «Open Innovation Challengers». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα καινοτομίας Mind the Bridge, με την συμβολή του Ιδρύματος καινοτομίας Nesta, το οποίο έχει την έδρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Το πρόγραμμα SAP Startup Focus

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της SAP υποστηρίζει startup εταιρείες να αναπτύξουν νέες εφαρμογές με χρήση τεχνολογίας SAP, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του  SAP Cloud Platform και του SAP HANA. Το πρόγραμμα επιταχύνει την ανάπτυξη startup εταιρειών με ισχυρή προσήλωση στην επιχειρηματικότητα. Μέχρι στιγμής, περισσότερες από 6.100 startup εταιρείες έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα SAP Startup Focus, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία εντός του 2012. Έκτοτε τα μέλη του προγράμματος έχουν παραδώσει περισσότερες από 288 πιστοποιημένες λύσεις, οι οποίες απευθύνονται στις διακριτές ανάγκες ενός πελατολογίου με δραστηριοποίηση σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Οι startup εταιρείες παραμένουν προσηλωμένες στην χρήση τεχνολογίας SAP, με σκοπό να προσφέρουν λύσεις επόμενης γενιάς για ένα ευρύ πεδίο δραστηριοποίησης, συμπεριλαμβανομένων λύσεων real-time simulations και pattern recognition, blockchain, personalized analytics, machine learning, artificial intelligence, augmented and virtual reality και Internet of Things.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα SAP Startup Focus αποτελεί σημαντικό κομμάτι των πρωτοβουλιών της SAP σχετικά με τις  startup εταιρείες , το οποίο περιλαμβάνει, επίσης, προγράμματα όπως το SAP.iO Foundries και το SAP IoT Startup Accelerator.

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα 2.0 και Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Giorgos Athanassiadis

Mobile λύσεις στον κλάδο γάλακτος από τη Regate

Τα smartphones στα “χέρια” του καναλιού

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα