19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Πρωτοβουλίες υποστήριξης από την HP σε συνεργάτες και πελάτες

Η HP ανακοίνωσε πρωτοβουλίες ανακούφισης που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της παγκόσμιας κοινότητας του δικτύου συνεργατών για την αποτελεσματική πλοήγηση στις επιχειρησιακές και οικονομικές προκλήσεις που σχετίζονται με τον COVID-19. Εκτός από την παροχή ποικίλων επιλογών χρηματοδότησης και μίσθωσης για πελάτες, η εταιρεία θα προσφέρει βραχυπρόθεσμα, ειδικά για την αγορά και για κάθε χώρα, κίνητρα για το δίκτυο συνεργατών. Οι προσφορές θα διαφέρουν ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες και εξαρτώνται από την επιλεξιμότητα των συνεργατών.

 

Επιπλέον, η HP έχει εφαρμόσει ένα πιο προβλέψιμο, flat-rate πρόγραμμα κινήτρων και χαλαρά μοντέλα αποζημίωσης για να επιτρέψει μεγαλύτερη ευελιξία των συνεργατών σε ότι αφορά την επίτευξη του linearity, ενώ παράλληλα επεκτείνει τις προθεσμίες υποβολής αποδεικτικών επιδόσεων και αναφορών. Οι συγκεκριμένες αλλαγές θα κοινοποιηθούν στους συνεργάτες του δικτύου της HP από τις ομάδες της HP αυτήν την βδομάδα.

 

«Ως μια πολυεθνική εταιρεία, κατανοούμε τη σημασία της δράσης σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα της εκτέλεσης σε τοπικό επίπεδο. Αντί να υιοθετούμε μια προσέγγιση one size fits all, ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση ειδικά για τη μοναδική και εξελισσόμενη δυναμική κάθε αγοράς και χώρας, ανάλογα με διάφορους παράγοντες», δήλωσε ο Christoph Schell, chief commercial officer, HP Inc. «Είμαστε δομημένοι  για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζονται οι αξιόλογοι συνεργάτες και πελάτες μας».

 

HP Integrated Financial Solutions για τελικούς πελάτες

Σε συνεργασία με τους επικυρωμένους χρηματοοικονομικούς συνεργάτες του HPEFS και DLL, ο όμιλος Integrated Financial Solutions της HP προσφέρει πλέον μια ποικιλία επιλογών χρηματοοικονομικών και κεφαλαιακών σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αναβαλλόμενων/μειωμένων πληρωμών μέχρι το 2021, των βραχυπρόθεσμων μισθωμάτων και της εισφοράς μετρητών για συσκευές HP που ανήκουν στον πελάτες μέσω προγράμματος επαναμίσθωσης.

Οι πελάτες που πληρούν τα κριτήρια μπορούν να μετατρέψουν ιδιόκτητα περιουσιακά στοιχεία στον χώρο εργασίας σε λύσεις μίσθωσης ή να αποκτήσουν την τεχνολογία που απαιτείται σήμερα με μειωμένες πληρωμές για το υπόλοιπο του 2020 για να μετριάσουν τις προσωρινές προκλήσεις στις ταμειακές ροές. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από δομές αναβολής πληρωμών ή να εγγραφούν σε πρόγραμμα ενοικίασης υπολογιστών, το οποίο διατίθεται σε συμβάσεις εξοπλισμού για περίοδο 12 μηνών. Μετά από 12 μήνες, οι ενοικιαζόμενες συσκευές μπορούν να επεκταθούν, να αγοραστούν ή να επιστραφούν για αναβάθμιση.

 

Δωρεάν ψηφιακή υποστήριξη κυβερνοασφαλείας

Για να αντιμετωπίσει τους πιθανούς κινδύνους ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για όσους εργάζονται ή διαβάζουν από το σπίτι, η HP ξεκίνησε μια καμπάνια ασφάλειας. Εκτός από την παροχή συμβουλών και tips, η HP προσφέρει δωρεάν webinars για πελάτες ώστε να βοηθήσει στη δημιουργία των γραφείων τους στο σπίτι με ασφάλεια.

Επίσης, η HP θα προσφέρει δωρεάν το HP Sure Click Pro μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, για να βοηθήσει στην προστασία των χρηστών από απειλές ασφάλειας μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγράφων. Το HP Sure Click Pro ενισχύει το υπάρχον HP Sure Click με πρόσθετες λειτουργίες, όπως η επεξεργασία εγγράφων Word και Excel μέσα σε ένα απομονωμένη ηλεκτρονική δομή. Αυτή η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για χρήση σε όλους τους υπολογιστές Windows 10, HP ή άλλων κατασκευαστών.

 

Ισχυρές πλατφόρμες εκπαίδευσης και συνεργασίας

Για να οπλίσει τους συνεργάτες της με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση των εσόδων και την κατοχύρωση μελλοντικής λειτουργίας της επιχείρησής τους, το HP University προσφέρει online μαθήματα οn demand σε ποικίλα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης σε δεξιότητες πωλήσεων, κατάρτιση για προϊόντα και κορυφαία πιστοποιητικά. Οι συνεργάτες μπορούν να επιλέξουν προσαρμοσμένες διαδικτυακές ψηφιακές μαθησιακές διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προτεραιότητες τους.

Σχετικά άρθρα

Την υψηλότερη κερδοφορία και έσοδα της δεκαετίας ανακοίνωσε ο όμιλος ΟΤΕ

Giorgos Athanassiadis

Το Samsung Galaxy Tab S9 φέρνει την premium εμπειρία Galaxy σε tablet

Giorgos Athanassiadis

Η Digimark και τα HP Elite σας βάζουν στην ελίτ του hospitality!

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα