13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Πρωτιά της Canon στα MFP

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource, η Canon κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για το σύνολο των πολυλειτουργικών μηχανημάτων. Η πρώτη θέση έχει διατηρηθεί για 3 συνεχόμενα τρίμηνα με συνολικό μερίδιο αγοράς 22,3%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 4,4 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου 9μηνου του 2015.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων Α4, με μερίδιο 43,3%. Επίσης η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση στην συνολική αγορά ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων με μερίδιο 26,7% σημειώνοντας αύξηση 5,9 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου 9μηνου του 2015.

 

Σε ότι αφορά την αγορά των έγχρωμων πολυλειτουργικών μηχανημάτων, η Intersys συνέχισε την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon κατά 3,2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου 9μηνου του 2015, ενώ στην αγορά των εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους γραφικών τεχνών (GA), το μερίδιο αγοράς του 3ου τριμήνου 2016 ανήλθε στο 41,2%.

Σχετικά άρθρα

Οι επιχειρήσεις θα αυξήσουν τις δαπάνες για cyber security έως και 14%

Giorgos Athanassiadis

Το Najbarajo στο Χαλάνδρι επέλεξε Prisma Win

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία HP & Deoitte με φόντο το 3D printing

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα