21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Πρωτιά για την Epson στους inkjet υψηλής χωρητικότητας

Η Epson ανακοίνωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις των εκτυπωτών inkjet με σύστημα δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας έφτασαν τα 30 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως. Η Epson κυκλοφόρησε για πρώτη φορά αυτή τη σειρά inkjet εκτυπωτών τον Οκτώβριο του 2010 στην Ινδονησία. Η εταιρεία, μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2017 (το οποίο ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2018), επέκτεινε την κυκλοφορία της συγκεκριμένης σειράς σε 150 χώρες, σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη σε αναδυόμενες οικονομίες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ετήσια αύξηση του μεριδίου αγοράς των προϊόντων με σύστημα δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας σε ολόκληρη την αγορά των inkjet εκτυπωτών.

Σύμφωνα με την IDC, η Epson συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά στα μερίδια αγοράς για τους συγκεκριμένους εκτυπωτές, λόγω της ισχυρής αναγνωρισιμότητας της στον χώρο των εκτυπώσεων και της ευρείας γκάμας εκτυπωτών που διαθέτει.

 

Εντός του οικονομικού έτους 2018 (το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2019), η Epson θα επιταχύνει περαιτέρω την αλλαγή από τις συμβατικές φύσιγγες μελανιού, στα συστήματα δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας, με σκοπό να καθιερωθούν τα δεύτερα ως κυρίαρχη τάση για τους inkjet εκτυπωτές. Επιπλέον, τόσο στις αναδυόμενες, όσο και στις προηγμένες οικονομίες, η εταιρεία θα συνεχίσει να προωθεί την αντικατάσταση των laser εκτυπωτών με εκτυπωτές τεχνολογίας inkjet, που φέρουν σύστημα δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας, ενισχύοντας την παραγωγή της με προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ενισχυμένη ευκολία στη χρήση. Μέσω αυτών των προσπαθειών, η Epson σχεδιάζει να πουλήσει 9.5 εκατομμύρια προϊόντα με σύστημα δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας εντός του οικονομικού έτους 2018, μια αύξηση ύψους 20% συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Το συγκεκριμένο αναμένεται να αποτελέσει το 55% των συνολικών πωλήσεων εκτυπωτών τεχνολογίας inkjet της Epson.

Σχετικά άρθρα

Windows 8 και για ARM

biztech

Οι νέες ευκαιρίες ψηφιακής ανάπτυξης στο επίκεντρο του Microsoft Envision Greece

Giorgos Athanassiadis

Η Intrasoft επέλεξε την Oracle για τη νέα cloud πλατφόρμα προμηθειών

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα