13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Προ των πυλών το ελληνικό Cyber Monday

Ο GRECA, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την εβδομάδα ηλεκτρονικού μπορίου, η οποία θα διαρκέσει από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

 

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική αυτή περίοδο αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ παράλληλα σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

 

Την προηγούμενη χρονιά, η αποδοχή από τους online καταναλωτές ήταν άκρως θετική και αυξημένη. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GRECA, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 59% σε σχέση με την αντίστοιχη εβδομάδα του 2013 (42%), ενώ υπήρξαν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δήλωσαν αύξηση πωλήσεων άνω του 200% (100% ήταν αντίστοιχα το 2013).

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το website του GRECA.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Βράβευση της Digimark στα Impact BITE Awards 2020

Giorgos Athanassiadis

Η Microsoft συνεχίζει την επέκταση του Dynamics CRM Online

Kitriniaris

Business monitors: Μια αγορά με βλέμμα στο μέλλον!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα