16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Προχωρά ένα ακόμη έργο του δημοσίου από την Intrasoft

Σε πιλοτική λειτουργία βρίσκεται το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, συνολικού προϋπολογισμού €3,6 εκατ. που έχει αναλάβει και υλοποιεί η Intrasoft International.

 

Το συνολικό έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό του πλήρους ελεγκτικού κύκλου του Σ.ΕΠ.Ε, στην υποστήριξη των ανασχεδιασμένων και αναβαθμισμένων διοικητικών του διαδικασιών, καθώς και στην παροχή σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου προς τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, η λύση ανάλυσης κινδύνου και συμμόρφωσης ESKORT της Intrasoft International αποτελεί το βασικό εργαλείο ενίσχυσης των ελεγκτικών του διαδικασιών. Αξιοποιώντας δεδομένα των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων του Σ.ΕΠ.Ε. (ΕΡΓΑΝΗ), του ΙΚΑ, του ΟΑΕΔ, και του Υπουργείου Οικονομικών (TAXIS), το ΟΠΣ Σ.ΕΠ.Ε. θα υποστηρίξει το έργο των επιθεωρητών εργασίας.

 

Το έργο βρίσκεται όπως προείπαμε σε πιλοτική λειτουργία, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2015, οπότε και το σύνολο των εργαζομένων και των εργοδοτών θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να συναλλάσσονται με το Σ.ΕΠ.Ε. μέσω της νέας ηλεκτρονικής πύλης, αποκομίζοντας άμεσα οφέλη λόγω της μείωσης των διοικητικών βαρών και της βελτίωσης της ποιότητας εξυπηρέτησης. Παράλληλα, η αξιοποίηση των κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων θα βοηθήσει το Σ.ΕΠ.Ε. να μειώσει το κόστος λειτουργίας του και να διεξάγει πιο αποτελεσματικά το ελεγκτικό και συμβουλευτικό του έργο.

Σχετικά άρθρα

UrbanHype – Απάντηση στο ερώτημα, «που θα πάμε απόψε»;

Λύρας Πάρης

Δεν φεύγει ο ENISA

dmallas

Η Lenovo δυναμικά στο χώρο του mixed reality

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα