13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

«Προμηθευτής της Χρονιάς» η LG στα Retail Business Awards 2020

Το βραβείο της κατηγορίας «Προμηθευτής της χρονιάς για λευκές-μαύρες συσκευές» απέσπασε η LG Electronics στα φετινά Retail Business Awards.

Η διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία, όπου η LG συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, προέκυψε μέσω ερευνητικής διαδικασίας σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Για τη διενέργεια της έρευνας, είχε αποσταλεί ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο στους διευθυντές αγορών των αλυσίδων καταστημάτων.

Τα Retail Business Awards, επιβραβεύουν για ακόμη μια χρονιά τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Με αίσθημα ευθύνης για τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Drive In της Γλυφάδας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελετή απονομής των βραβείων τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 600 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

H Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior marketing manager της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση μας σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό, αποτελεί τιμή για εμάς αλλά και έναυσμα να συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ισχυροί ενάντια στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Λιανεμπορίου και να αναπτυσσόμαστε μέσα από εποικοδομητικές συνεργασίες».


Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, το βραβείο παρέλαβε η κα Έλενα Ζαφειροπούλου, HE senior sales manager της LG Electronics.

Σχετικά άρθρα

Έργο Microsoft Dynamics CRM από την Data Communication

Channel-Manager

Η IBM ανακοίνωσε το πρώτο ευρωπαϊκό Quantum Data Center

Giorgos Athanassiadis

«Modern Workplace» η Archirodon από την Office Line

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα