19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Προηγμένη ασφάλεια για τις επιχειρήσεις από τη Symantec

H Symantec ανακοίνωσε το Symantec Advanced Threat Protection (ATP), την πρώτη λύση που ανιχνεύει και αποκαθιστά προηγμένες απειλές σε όλα τα σημεία ελέγχου, από μία κεντρική κονσόλα διαχείρισης, με ένα μόνο κλικ και χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση νέων agents στα τερματικά.
Σύνθετες απειλές, όπως ransomware, remote access trojans, advanced persistent threats (APTs) και επιθέσεις zero day, βρίσκονται σε έξαρση και οι ειδικοί στην ασφάλεια συστημάτων δεν μπορούν πλέον να βασίζονται μονάχα στη χρήση μεμονωμένων προϊόντων προστασίας σε κάθε σημείο ελέγχου για την αποτροπή τους.

 

Η αποκάλυψη μιας απειλής σε ένα τερματικό, στο δίκτυο και στην πύλη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μία χειροκίνητη και χρονοβόρα διαδικασία, γεγονός που δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στους επιτιθέμενους. Το Symantec ATP συσχετίζει την ύποπτη δραστηριότητα σε όλα τα σημεία ελέγχου και ιεραρχεί τα γεγονότα που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο κίνδυνο για μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό. Μόλις αναγνωριστεί μία κρίσιμη απειλή, πλέον μπορεί να εντοπίζεται γρήγορα και συνεπώς να μπλοκάρονται και οι υπόλοιπες αντίστοιχες περιπτώσεις.

 

Το Symantec ATP δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα:

 

  • Να αποκαλύπτουν το πλήρες φάσμα των απειλών από APTs μέχρι και επιθέσεις zero day στα τερματικά, στο δίκτυο και στα e-mail, με συνδυασμένο ανίχνευση των κομβικών σημείων, καθώς και αναζήτησης του περιβάλλοντος.

 

  • Να δίνουν προτεραιότητα σε απειλές που πραγματικά αξίζουν προσοχής και να τις συσχετίζουν με τη βάση δεδομένων (threat intelligence) μεταξύ όλων των τοπικών σημείων ελέγχου, με όλα αυτά που καταγράφει συνεχώς η Symantec σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μαζικής τηλεμετρίας.

 

 

  • Να αποκαθιστούν τις απειλές γρήγορα μέσω ανάσχεσης των τερματικών και μπλοκάροντας νέα περιστατικά σε όλα τα σημεία ελέγχουμε ένα κλικ, από μία και μόνο κονσόλα.

 

  • Να ενισχύουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους σε Symantec Endpoint Security και Email Security.cloud, χωρίς να απαιτείται ανάπτυξη νέων endpoint agents.

 

Το Symantec Advanced Threat Protection θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του 2015.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Επεκτείνεται το δίκτυο VDSL του ΟΤΕ

Kitriniaris

Το πρώτο Bits and Bytes Alienware Arena στην Ελλάδα

Η NASA επιστρέφει στη Σελήνη με τη βοήθεια της HPE

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα