23.6 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Προγραμματιστές όλου του κόσμου ενωθείτε

Η Samsung Electronics και το Open Networking Foundation (ONF) διοργάνωσαν από κοινού το συνέδριο ONOS (Open Network Operating System) Build 2017 (20 έως 22 Σεπτεμβρίου) στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Samsung στη Σεούλ.

Το ONOS Build είναι ένα μεγάλης κλίμακας συνέδριο για προγραμματιστές, στο οποίο  εξειδικευμένα στελέχη της βιομηχανίας συγκεντρώνονται για να μοιραστούν, να συζητήσουν και να κάνουν hacking μαζί. Στόχος είναι να δημιουργήσουν software-defined δίκτυα επόμενης γενιάς, καθώς και λύσεις για λειτουργίες εικονικοποίησης δικτύου (Network Functions Virtualization), χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού τύπου ONOS. Το ONOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα δικτύου ανοιχτού κώδικα SDN, σχεδιασμένο για τη διασφάλιση λύσεων επιπέδου carrier-grade.

 

Στο δεύτερο αυτό ONOS Build, παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, από προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα και code contributors της ακαδημαϊκής κοινότητας έως operators και προμηθευτές. Η φετινή εκδήλωση αναμένεται να λειτουργήσει καταλυτικά προωθώντας την εμπορευματοποίηση του carrier-grade SDN στην παγκόσμια τηλεπικοινωνιακή αγορά. Πρόκειται για ένα σημαντικό άλμα από την εναρκτήρια εκδήλωση του περασμένου έτους, η οποία οργανώθηκε με στόχο την εδραίωση ενός ισχυρού αρχικού οργανισμού για την τεχνολογία SDN.

Σχετικά άρθρα

Νέος business laser προβολέας από την Canon

Τα φώτα στο ΙοΤ για την Intel

Kitriniaris

H Planet κυκλοφορεί το μικρότερο βιομηχανικό plug & play switch

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα