25.2 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Περισσότερο χρώμα στις εκτυπώσεις σας με HP PageWide

Το χρώμα είναι πλέον απαραίτητο στις business εκτυπώσεις. Είτε αυτό που εκτυπώνετε καθημερινά είναι απλά παραστατικά, προσφορές, ενημέρωση για τις παροχές σας κατά τη διαμονή των επισκεπτών σας, είτε οτιδήποτε άλλο, το χρώμα προσδίδει στα έγγραφά σας περισσότερο επαγγελματισμό και μεταφέρει το μήνυμα που θέλετε να μεταδώσετε πιο εύκολα. Επιπλέον, εφόσον σε κάθε εκτύπωση θέλετε το λογότυπό σας να φιγουράρει σε περίοπτη θέση στην κεφαλίδα του εγγράφου, δεν θα πρέπει να τίθεται καν το ζήτημα χρήσης χρώματος ή όχι;

 


 

Αποστόλης Δέμης MPS Specialist της Digimark

Μήπως σκέφτεστε το κόστος; Εάν πιστεύετε ότι οι έγχρωμες εκτυπώσεις κοστίζουν ακριβά καιρός να αναθεωρήσετε. Και αυτό διότι η HP αλλάζει όλα όσα ξέρατε για το business printing, με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας PageWide και στους inkjet office εκτυπωτές και MFPs. Και εάν με το άκουσμα της λέξης inkjet το μυαλό σας πηγαίνει σε αργές ταχύτητας, η HP σας επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη: το PageWide ξεπερνά σε ταχύτητα κάθε άλλο έγχρωμο εκτυπωτικό μηχάνημα που έχετε δει.

 

Ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία

 

Ο παραπάνω τίτλος εκφράσει το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τις εκτυπωτικές συσκευές PageWide της HP. Ας τα αναλύσουμε:

 

Κορυφαία ποιότητα: Τα μελάνια της HP εξασφαλίζουν την επαγγελματική ποιότητα που αναζητάτε από τις εκτυπώσεις σας. Η τεχνολογία pigment παράγει υψηλή πυκνότητα μαύρου χρώματος και μεγάλη ποικιλία ζωντανών και κορεσμένων χρωμάτων με ένα μόνο πέρασμα. Σε σχέση με τα dye, τα HP pigment μελάνια προσφέρουν ανθεκτικότητα σε νερό, δεν μουτζουρώνουν, στεγνώνουν αμέσως και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

Εκπληκτική ταχύτητα: 75 σελίδες το λεπτό δεν είναι η ταχύτητα που θα περίμενε κάποιος από έναν εκτυπωτή inkjet. Κι όμως χάρη στη σταθερή κεφαλή η οποία καταλαμβάνει όλο το πλάτος της σελίδας, επιτυγχάνεται αυτή η εκπληκτική επίδοση. Επίσης, χάρη στον ανανεωμένο μηχανισμό τροφοδοσίας, το χαρτί κινείται ταχύτατα κάτω από την κεφαλή, εξαλείφοντας και τα paper jams.

Επιπροσθέτως, ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός της κεφαλής εκτύπωσης ελέγχει 1000 ακροφύσια το δευτερόλεπτο εξασφαλίζοντας τέλειο output, εξαλείφοντας τα όποια προβλήματα εν τη γενέσει τους.

 

40% χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τους laser: Χάρη στην τεχνολογία HP PageWide “το χρώμα είναι το νέο ασπρόμαυρο” και όχι άδικα, αφού οι νέες εκτυπωτές και MFPs της HP είναι πιο οικονομικοί από τους αντίστοιχους laser έως και κατά 40% ανά σελίδα. Επιπλέον, οι HP PageWide συσκευές έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και αυτό είναι που μετρά σε μια επιχείρηση: Λιγότερη συντήρηση, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο φθηνά αναλώσιμα.

 

Για πρώτη φορά μπορείτε να εκτυπώνετε χωρίς συμβιβασμούς. Τώρα με την τεχνολογία PageWide μπορείτε να τα έχετε όλα. Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα