22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Πέντε νέοι Canon Pixma MegaTank, ό,τι πρέπει για το lockdown

Η Canon ανακοίνωσε την επέκταση της δημοφιλούς σειράς PIXMA G MegaTank, με την προσθήκη πέντε εκτυπωτών με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού, σχεδιασμένων για μικρές επιχειρήσεις, εργασία στο σπίτι και μαθητές. Τα βασικά χαρακτηριστικά σε όλο το φάσμα της νέας σειράς περιλαμβάνουν: βελτιωμένη χρηστικότητα με αντικαταστάσιμη κασέτα συντήρησης για μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας, νέες και βελτιωμένες φιάλες μελανιού για να διευκολύνουν την αναπλήρωση των δεξαμενών περισσότερο από ποτέ και μια οθόνη LCD 2 γραμμών για γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Εξισορροπώντας το κόστος και την αποτελεσματικότητα, η οικονομική λειτουργία εκτύπωσης καθιστά δυνατή την εκτύπωσης χιλιάδων σελίδων όταν χρειάζεται, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Η βελτιωμένη γκάμα αποτελείται από πέντε αξιόπιστους και στιβαρούς εκτυπωτές δοχείων μελάνης με τεχνικές δυνατότητες που περιλαμβάνουν συνδεσιμότητα στο cloud, Wi-Fi και εκτύπωση υψηλής ταχύτητας, για την υποστήριξη κάθε απαίτησης και προϋπολογισμού:

  • PIXMA G3460 – Συσκευή υψηλής ταχύτητας τριών συσκευών σε μία (εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή) με Wi-Fi
  • PIXMA G3420 – Πολυλειτουργικός εκτυπωτής υψηλής ποιότητας με λειτουργίες Wi-Fi
  • PIXMA G2460 – Συσκευή υψηλής ταχύτητας, 3-σε-1
  • PIXMA G2420 – Συσκευή υψηλής απόδοσης που μπορεί να εκτυπώσει, να σαρώσει και να αντιγράψει
  • PIXMA G1420 – Εύχρηστος εκτυπωτής μίας λειτουργίας

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα

Για όσους χρειάζονται μια οικονομικά αποδοτική λύση εκτύπωσης, που μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, αυτή η σειρά μπορεί να παράγει 6.000 σελίδες  από μια φιάλη μαύρου μελανιού και να εκτυπώσει 26 τοις εκατό περισσότερο σε κατάσταση οικονομικής εκτύπωσης. Για έγχρωμη εκτύπωση, οι συσκευές MegaTank προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση έως 7.700 σελίδες από ένα σύνολο φιαλών έγχρωμης μελάνης, δηλαδή 700 σελίδες περισσότερες, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Τα δύο μοντέλα υψηλής ταχύτητας της σειράς, PIXMA G3460 και PIXMA G2460, μπορούν να προσφέρουν υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης 10,8 ipm (εικόνες ανά λεπτό) για μαύρη εκτύπωση και 6,0 ipm για έγχρωμη. Αξιόπιστη και γρήγορη εκτύπωση σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εστιάσουν το χρόνο και την ενέργειά τους σε άλλες δημιουργικές εργασίες, εκτυπώνοντας με σιγουριά, για να προσφέρουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε εντυπωσιακές ποσότητες. Παράγοντας ευανάγνωστες και ευκρινείς εκτυπώσεις, η νέα σειρά μπορεί να καλύψει έναν ευέλικτο συνδυασμό απαιτήσεων, από εκείνους που εργάζονται από το σπίτι και μπορεί να χρειαστεί να εκτυπώνουν μακροσκελή έγγραφα κειμένου, έως όσους ασχολούνται με τις οικιακές χειροτεχνίες με τις οικογένειές τους.

Λιγότερος χρόνος απραξίας

Το δοχείο συντήρησης που αντικαθίσταται από τον χρήστη, μειώνει το χρόνο απραξίας του εκτυπωτή, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ροή εργασίας και εξαιρετική συντήρηση. Με ενσωματωμένα εμπρόσθια δοχεία μελανιού, είναι εύκολο και γρήγορο να βλέπετε τη στάθμη του μελανιού. Οι χρήστες μπορούν απλά να ελέγχουν το επίπεδο της κασέτας συντήρησης στην οθόνη LCD, ή μέσω της εφαρμογής Canon PRINT (iOS / Android), που διατίθεται για τα μοντέλα PIXMA G3460 και PIXMA G3420.

Βελτιωμένη συμβατότητα

Με νέες και βελτιωμένες φιάλες βασικού τύπου, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ξαναγεμίζετε τα δοχεία μελανιού. Απλά τοποθετήστε τη φιάλη στην αντίστοιχη δεξαμενή και αυτή γεμίζει από μόνη της και σταματά αυτόματα όταν γεμίσει. Σε όλα τα μοντέλα πολλαπλών λειτουργιών, η οθόνη LCD 2 γραμμών  εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, ενώ η λειτουργία αυτόματης λειτουργίας ON / OFF εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.

Τα μοντέλα PIXMA G3460 και PIXMA G3420 με δυνατότητα Wi-Fi επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται εύκολα, χάρη στη συμβατότητα με το Apple AirPrint και το Mopria για Android, καθώς και το PIXMA Cloud Link μέσω της εφαρμογής Canon PRINT, για γρήγορη εκτύπωση. Επιπλέον, για όσους αναζητούν δημιουργική έμπνευση, το Canon Creative Park επιτρέπει στους χρήστες να απελευθερώσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, δημιουργώντας τρισδιάστατες χειροτεχνίες, καθώς και εξατομικευμένες κάρτες.

Υποστήριξη διαφορετικών μέσων

Για άτομα που διατηρούν μια μικρή επιχείρηση από το σπίτι ή το γραφείο, οι εκτυπωτές της σειράς Canon PIXMA G MegaTank έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης πανό μήκους έως 1,2 μέτρων, επιτρέποντας τη δημιουργία τολμηρών υλικών πώλησης, που ξεχωρίζουν. Επιπλέον, οι οικογένειες που απολαμβάνουν την επίδειξη της δημιουργικότητάς τους, μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μέσων, όπως το Magnetic Photo Paper της Canon για εξατομίκευση μαγνητών ψυγείου ή φωτογραφικό χαρτί Restickable για διακόσμηση τοίχων, καθρεφτών, φορητών υπολογιστών ή καλυμμάτων τηλεφώνου. Από την εργασία μέχρι και το παιχνίδι, οι εκτυπωτές της σειράς Canon PIXMA G MegaTank μπορούν να υποστηρίξουν όλα όσα χρειάζονται για ευέλικτη και παραγωγική εκτύπωση.

Σχετικά άρθρα

Το λογιστικό γραφείο του αύριο από την Data Communication

Ο Radu Opris νέος group general manager International της SoftOne

Giorgos Athanassiadis

Διαδικτυακή ευκαιρία 3 δις Ευρώ για την Ελλάδα

antonyroussel

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα