14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Πάνω από 1 εκ. χρώματα με το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit

Πρόσφατα η Xerox ανακοίνωσε το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit για τις πρέσες Xerox Versant και PrimeLink C9065/70, το πρώτο kit στην αγορά των εκτυπώσεων με Adaptive Technology, που προσθέτει σε μια παραγωγική πρέσα επτά ειδικά χρώματα, επιτρέποντας την άμεση εφαρμογή ειδικών χρωμάτων στις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Το kit μετατρέπει μια τετράχρωμη πρέσα Xerox Versant 180 ή ένα Primelink C9065/70 σε μια πρέσα με έντεκα χρώματα και τεχνολογία Beyond CMYK, που είναι ικανή να δημιουργεί ένα εκατομμύριο χρωματικές αποχρώσεις και σκιές, προσθέτοντας χρυσό, ασημένιο, λευκό, διάφανο και fluorescent χρώματα, όπως κίτρινο, ματζέντα και κυανό.

Η αξία της αγοράς ψηφιακών βελτιώσεων των εκτυπώσεων μέσω ειδικών χρωμάτων, υπολογίζεται σε 25 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά, για να αξιοποιήσει κανείς αυτή την ευκαιρία, απαιτείται συνήθως η επένδυση σε μια νέα πρέσα με δυνατότητα εκτύπωσης CMYK Plus. Το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit δίνει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης τη δυνατότητα να αντικαθιστούν με πολύ απλό τρόπο τα τόνερ της μηχανής για να εκτυπώσουν ειδικά χρώματα που αυξάνουν την κερδοφορία, χωρίς να απαιτείται η αγορά μιας νέας πρέσας.

«Το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit προσφέρει αυτό που έχουν ανάγκη οι επαγγελματίες της εκτύπωσης: τη δυνατότητα να δημιουργούν προϊόντα υψηλότερης αξίας χωρίς σημαντικό κόστος επένδυσης» ανέφερε η Marybeth Gilbert, αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια, production business της Xerox. «Το kit για το Versant 180 και το Primelink C9065/70 επεκτείνει ακόμα περισσότερο το κορυφαίο CMYK Plus χαρτοφυλάκιο της Xerox, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας την ευκαιρία για ψηφιακές βελτιώσεις των εκτυπώσεων σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας – από τυπογραφεία μεγάλου όγκου παραγωγής, μέχρι print shops χαμηλότερης  παραγωγής αλλά και γραφεία επιχειρήσεων».

Σύμφωνα με την Keypoint Intelligence, οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μπορούν να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους σε εκτυπώσεις με ψηφιακές βελτιώσεις, από 50% έως και 400% σε σχέση με την κλασική εκτύπωση. Επίσης, εκτυπώσεις για προωθητικούς σκοπούς, όπως υλικά μάρκετινγκ, φυλλάδια,  επαγγελματικές κάρτες και εκτυπώσεις σήμανσης αποτελούν την πιο συνηθισμένη κατηγορία εφαρμογών που χρησιμοποιούν διακοσμητικά στοιχεία. Οι πρέσες Versant 180 & Primelink C9065/70 είναι πλήρως κατάλληλες και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τέτοιες χρήσεις, ώστε οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης να μπορούν εύκολα να προσθέτουν έξτρα χρώματα αλλά και να χρεώνουν περισσότερο για συνηθισμένες εργασίες.

Το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit διαθέτει τις ακόλουθες επιλογές χρωμάτων: το Xerox Vivid Kit (χρυσό, ασημί, λευκό και διάφανο) και το Xerox Fluorescent Kit (κυανό, ματζέντα και κίτρινο). Το Adaptive kit λειτουργεί με εκδόσεις Xerox DFE, EFI DFE του Versant 180 και του Primelink C9065/70.

Σχετικά άρθρα

Νέα συνεργασία για τον όμιλο εταιρειών Eurotel και τη Verity Interactive

Giorgos Athanassiadis

ΣΕΠΕ: “Η πρόκληση του ανθρώπινου δυναμικού ΤΠΕ”

Giorgos Athanassiadis

Όλα για τις επιχειρήσεις η Samsung

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα