21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Ο Madhav Sheth αναλαμβάνει CEO της realme Ευρώπης

Η realme, ανακοίνωσε τον διορισμό του Madhav Sheth ως νέου CEO της realme Ευρώπης και Ινδίας, ενώ θα αναλάβει και τη θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας.

Ο Madhav, μεταξύ άλλων θα ηγηθεί της διαχείρισης λειτουργιών της αγοράς, της ανάπτυξης στρατηγικών, προϊόντων και πρωτοβουλιών για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός δυνατού brand.

Ο Madhav εντάχθηκε στην OPPO το 2017 ως διευθυντής πωλήσεων και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων του brand. Χάρη στα πολύ καλά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν και τη μεγάλη αποφασιστικότητά του, τον Μάιο του 2018 εντάχθηκε στην ομάδα της realme με βασικό στόχο να λανσάρει το brand στην Ινδία.

Η αφοσίωση και οι προσπάθειές του οδήγησαν την realme να γίνει γρήγορα το 2ο μεγαλύτερο brand κινητών τηλεφώνων στην Ινδία σε πωλήσεις μέσω διαδικτύου και τέταρτη στο χώρο των smartphone. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στόχος του ήταν κάθε Ινδός να διαθέτει ένα realme smartphone.

Ο Madhav έχει βραβευτεί στην Ινδία, με τη διάκριση «Tech personality of the year» από τον Dainik Jagran και το βραβείο «40 under 40» από την Business World. Αναφερόμενος στο νέο του ρόλο στην εταιρεία δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω επίσης CEO της Ευρώπης. Η ευρωπαϊκή αγορά θα είναι ο επόμενος βασικός μοχλός ανάπτυξης μετά τις αγορές του Ασιατικού Ειρηνικού. Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας για να επεκτείνουμε την παρουσία μας τόσο διαδικτυακά όσο και στα καταστήματα λιανικής και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους Ευρωπαίους την καλύτερη τεχνολογία».

Ένας από τους στόχους του Madhav στο νέο του ρόλο είναι να τοποθετήσει την realme μεταξύ των κορυφαίων 5 smartphone brands στην Ευρώπη, τόσο διαδικτυακά όσο και για offline κανάλια και για τον επόμενο χρόνο, να καταστεί ένα από τα πιο αγαπημένα brand «Tech Trendsetter» για νέους σε όλη την Ευρώπη.

Εξαιρετικά αποτελέσματα το πρώτο εξάμηνο του 2020

Από τον Ιούλιο, η realme ξεπέρασε τον αριθμό των 40 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται και είναι ήδη παρούσα σε 59 αγορές στον κόσμο, με εξαίρεση τη Βόρεια Αμερική. Αυτά τα δεδομένα αποτελούν μια ακόμη ένδειξη της ταχείας ανάπτυξης της realme, αφού κατάφερε να κατέχει την έβδομη θέση στην παγκόσμια κατάταξη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020, η εταιρεία αύξησε τις πωλήσεις της κατά 11% το δεύτερο τρίμηνο του έτους, καθιστώντας τη μόνη που κατέγραψε θετικό, διψήφιο ποσοστό και θεωρήθηκε από το Counterpoint ως το smartphone brand με την ταχύτερη ανάπτυξη σε τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα. Η Counterpoint ενημέρωσε επίσης το πρώτο τρίμηνο ότι η realme ήταν μία από τα δύο brand που πέτυχαν ανάπτυξη 157% σε ετήσια βάση.

Σχετικά άρθρα

Ψηλά η SAS στη διαχείριση κινδύνου

Kitriniaris

Στο… inkjet στόχαστρο της Epson οι ΜΜΕ

Channel-Manager

IBM: Πέντε καινοτομίες σε πέντε χρόνια, θα αλλάξουν τη ζωή μας

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα