16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Ο Jeff Jacobson νέος CEO της Xerox Corporation

Έγινε γνωστό και το τελευταίο όνομα που συνθέτει το παζλ της μετά spin off εποχής τής Xerox, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου να αναθέσει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον Jeff Jacobson μετά την ολοκλήρωση του διαχωρισμού της. Σήμερα, ο Jeff Jacobson είναι πρόεδρος της Xerox Technology και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαχωρισμού.

 

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι στις 29 Ιανουαρίου 2016, η Xerox ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το διαχωρισμό της σε δύο ανεξάρτητες, εισηγμένες εταιρείες – τη Xerox, η οποία θα αποτελείται από τις δραστηριότητες τεχνολογίας εγγράφων (Document Technology) και διαχείρισης εγγράφων (Document Outsourcing) και την Conduent, μία εταιρεία BPO. Ο διαχωρισμός προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα με στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016, ενώ ο CEO της Conduent ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες.

 

“Ο Jeff διαθέτει εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και πάθος για την επιχείρηση και τους εργαζομένους της, δυνατές σχέσεις με τους πελάτες και ξεκάθαρο όραμα για τους στρατηγικούς στόχους, ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που διαφαίνονται”, ανέφερε η Ursula Burns προσωρινή CEO της Xerox, αλλά και επικεφαλής της επί σειρά ετών.

 

Στέλεχος του κλάδου με πολύχρονη εμπειρία, ο Jeff Jacobson εντάχθηκε στο δυναμικό της Xerox το 2012, ως πρόεδρος των Global Graphic Communications Operations. Το 2014 έγινε πρόεδρος της Xerox Technology έχοντας την ευθύνη για τη διεθνή στρατηγική, τη λειτουργία του καναλιού των πωλήσεων, τις υπηρεσίες marketing, τις τεχνικές υπηρεσίες και την υποστήριξη πελατών, την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και την διανομή.

Σχετικά άρθρα

Διαδικτυακή αναβάθμιση για την iStorm

Kitriniaris

Η HP φέρνει Premium ευελιξία στο νέο Pavilion x360 14

Η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά The Wall for Virtual Production

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα