22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ο Claudio Muruzabal νέος πρόεδρος της SAP EMEA South

Τον Claudio Muruzabal επέλεξε η SAP ως νέο πρόεδρο για το EMEA South, που περιλαμβάνει τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο κ. Muruzabal αντικαθιστά τον Steve Τζικάκη, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία, προκειμένου να αναλάβει νέα ηγετική θέση εκτός SAP. Με παρουσία σε 75 χώρες, 24 γραφεία και περίπου 5.000 εργαζομένους, η SAP κατόρθωσε να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της στo EMEA South την τελευταία πενταετία.

Ο Claudio Muruzabal, που ξεκίνησε την καριέρα του στη SAP το 2015 ως πρόεδρος της SAP Λατινικής Αμερικής & Καραϊβικής, έχει 25ετή εμπειρία σε ηγετικές θέσεις εταιριών τεχνολογίας. Οραματιστής, όσον αφορά στο ρόλο που μπορεί να παίξει στις επιχειρήσεις η καινοτομία με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο κ. Muruzabal σημείωσε μεγάλες επιτυχίες για λογαριασμό της SAP στη Λατινική Αμερική. Πριν εργαστεί για τη SAP, ήταν CEO της NEORIS, μιας επιτυχημένης διεθνούς εταιρίας διαχείρισης και παροχής συμβουλών σε θέματα ΙΤ. Θερμός υποστηρικτής της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και της διαφορετικότητας, ο Claudio Muruzabal ξεχώρισε ως ένας από τους Top 50 Περισσότερο Επιδραστικούς & Αξιοπρόσεκτους Ισπανόφωνους Επαγγελματίες στον χώρο της Πληροφορικής στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία (HITEC – Hispanic Tech Leaders), ενώ το 2019 κέρδισε το Bravo Award από τον οργανισμό του Αμερικανικού Συμβουλίου, ως Κορυφαία Προσωπικότητα της Χρονιάς σε θέματα Τεχνολογίας.

«Αποστολή του Claudio Muruzabal είναι να «χτίσει» μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν εξαιρετικά αποτελέσματα και εμπειρίες για τους πελάτες μας. Είμαι σίγουρη ότι οι πελάτες μας στην περιοχή του EMEA South θα αξιοποιήσουν την εμπειρία του Claudio στο έπακρο», δήλωσε η Adaire Fox-Martin, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της SAP, αρμόδια για τον τομέα Customer Success, προσθέτοντας ότι «ο Steve Tζικάκης, κατά τη διάρκεια της 12ετούς θητείας του στην SAP, πέτυχε αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Τη συνεισφορά του προς αυτούς και την εταιρία μας θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια».

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η ανάληψη αυτού του ρόλου και το γεγονός ότι θα δουλέψω με περισσότερους από 23.000 πελάτες και πάνω από 19.000 συνεργάτες σ’ όλο το μήκος και πλάτος του EMEA South» σχολίασε από την πλευρά του ο Claudio Muruzabal, για να συμπληρώσει ότι «η περιοχή EMEA South αντιπροσωπεύει μια τρομερά δυναμική αγορά για την SAP, με σημαντικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης. Ανυπομονώ να βοηθήσω τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο και στον μέγιστο βαθμό τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε συστήματα της SAP».

Σχετικά άρθρα

Στο ΤΑΙΠΕΔ το 5% των μετοχών του ΟΤΕ

110.000 tablets στην Ελλάδα

dmallas

Ολοκληρώθηκε το Dell Technologies Forum CEE 2020

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα