14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Ο όμιλος ΟΤΕ εκπαιδεύει τα στελέχη του στο Conferience.com

Πολλαπλές οι επιχειρηματικές χρήσεις της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων www.Conferience.com, όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΤΕ διοργάνωσε ένα σεμινάριο με τίτλο “Customer Experience in the Digital Era” στο οποίο συμμετείχαν 200 στελέχη του. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας Conferience.

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κτλ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

 

Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

 

Ξεκινώντας από την Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε πάνω από 100 συνέδρια και σεμινάρια.

 

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, αποστολής ερωτήσεων, διεξαγωγής ζωντανών ερευνών με παράλληλη απεικόνιση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση, testimonials, δυνατότητα χρήσης σε πολυήμερα πολλαπλά παράλληλα events ή πολλαπλών αιθουσών καθώς και ηλεκτρονικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ή μετά το event.

 

Έτσι, το Conferience μετέτρεψε το σεμινάριο του ΟΤΕ σε ένα ταξίδι ανταλλαγής γνώσης και ιδεών , παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να μοιραστούν ζωντανά τις σκέψεις τους σε ομάδες και ταυτόχρονα να καταγραφούν δυναμικά.

Μέσω του “Conferience CΕJ-module”, η εκπαίδευση πραγματοποιείται διασκεδαστικά και γρήγορα χωρίς να χάνεται η παραμικρή πληροφορία καθώς είναι όλη ψηφοποιημένη αφήνοντας πίσω τον παραδοσιακό τρόπο με τα χαρτιά, τους πίνακες και τα… χρωματιστά αυτοκόλλητα.

Σχετικά άρθρα

Microsoft: Επένδυση $678 εκατ. ελέω φορολογίας

Kitriniaris

Νέα εφαρμογή για την εφοδιαστική αλυσίδα από την Online Data

Kitriniaris

Τεχνολογία και ελληνικές επιχειρήσεις. Μεγάλη έρευνα της Lenovo

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα