17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της αναπτυσσόμενης επιχείρησης

Με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας και στελεχών της SAP Hellas θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με θέμα «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της αναπτυσσόμενης επιχείρησης» την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο The MET Hotel, στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ.  Σίμος Μπενσασσών, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, εντεταλμένος σε θέματα καινοτομίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα ανοίξει με σύντομους χαιρετισμούς από τους κ.κ. Σίμο Μπενσασσών και Κωστή Καγκελίδη, πρόεδρο ΣΕΒΠΕ. Στη συνέχεια, ο κ. Aνδρέας Ξηρόκωστας, country manager, SAP Hellas, Cyprus, Malta θα μιλήσει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αναπτυσσόμενης επιχείρησης μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού παγκοσμίως.

Αμέσως μετά, ο Στέφανος Σπυριούνης, COO SAP Hellas, Cyprus, Malta, θα παρουσιάσει τις λύσεις που προσφέρει η εταιρία SAP για την επιχείρηση του σήμερα και του αύριο, από την κλασική πλατφόρμα ERP μέχρι τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες με βάση το cloud που μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους.

 

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ με τη συμμετοχή των:

Δημήτρη Γιουβαρλάκη, CΙO της Stone Group International, Γεώργιο Σκέμπερη, managing partner στην εταιρεία Σκεμπέρης, Λάμπη Βουτσά, CIO της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ και Μιχάλη Παπαοικονόμου, CEO στην Agrology.

 

Στο πλαίσιο της συζήτησης, οι ομιλητές προερχόμενοι από διαφορετικούς τομείς της αγοράς θα μοιραστούν ενδιαφέροντα παραδείγματα σχετικά με το πώς η ψηφιακή αναβάθμιση μιας επιχείρησης μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός της, οδηγώντας την στην ανάπτυξη.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας και η είσοδος είναι δωρεάν με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Το HTC One στην ελληνική αγορά

Kitriniaris

Τεράστια συμφωνία για την Ericsson στην Κίνα

Kitriniaris

H Cosmos στο συνέδριο IBM Cloud and Cognitive Software

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα