11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ένα όνομα: “HPE ROK”

Η HPE σε συνεργασία με τη Microsoft προσφέρουν ένα μοναδικό πακέτο μεταπώλησης των κορυφαίων HPE ProLiant servers στο οποίο περιλαμβάνεται και το λειτουργικό σύστημα Windows Server 2016 Standard. Το όφελος από αυτή τη συνεργασία είναι πολλαπλό, τόσο για τους μεταπωλητές, όσο και για τους τελικούς πελάτες.

Από τη μία οι πελάτες λαμβάνουν μια βελτιστοποιημένη λύση για τις ανάγκες τους, έτοιμη να λειτουργήσει από την πρώτη στιγμή, με ευελιξία τιμολόγησης, αδειοδότησης και υποστήριξης από μία πηγή και από την άλλη οι μεταπωλητές πραγματοποιούν ταχύτατο deployment, παραδίδοντας στους πελάτες τους αυτό που πραγματικά επιθυμούν, χτίζοντας μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι μεταπωλητές της HPE μπορούν να προεγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα Windows Server 2016 Standard στους HPE ProLiant servers παραδίδοντας μια λύση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών τους. Το όνομα αυτής: ROK (Reseller Option Kit).

 

Γιατί ROK;

Η Hewlett Packard Enterprise προσφέρει άδειες OEM για Microsoft Windows Server 2016 Standard με ποικίλους τρόπους που διευκολύνουν την πρόσβαση στην υποδομή που ταιριάζει με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό της επιχείρησης.

Για να διασφαλιστεί ότι ο πελάτης θα αποκτήσει τον σωστό HPE ProLiant server με τις σωστές εκδόσεις του Microsoft Windows Server 2016 Standard, η HPE προσφέρει το Reseller Option Kit, το οποίο προσφέρει ασύγκριτη ευελιξία σε επιλογές τιμολόγησης και εγκατάστασης. Το γεγονός ότι ο συνδυασμός HPE ProLiant server και Microsoft Windows Server 2016 Standard – συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης – προσφέρεται από μία μόνο πηγή είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που οι πελάτες δεν μπορούν να αγνοήσουν.

 

Με το ROK οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικές, λειτουργώντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, επεκτείνοντας την αξία των υφιστάμενων επενδύσεων τους.

Ωστόσο, τα οφέλη του ROK δεν είναι μόνο για τους πελάτες. Οι μεταπωλητές έχουν την ευελιξία να πωλούν και να εγκαθιστούν Windows Server 2016 Standard σε οποιονδήποτε υποστηριζόμενο HPE ProLiant server. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να προσφέρουν servers και λειτουργικά συστήματα, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες άδειες χρήσης ή λήψεις αρχείων, drivers κ.λπ.

 

Η λύση προσφέρει ασύγκριτη ευκολία και ευελιξία παραμετροποίησης και αυτοματισμών.

 

Αυτόματη εγκατάσταση: Η τεχνολογία Hewlett Packard Enterprise Intelligent Provisioning (HPE IP) κατεβάζει αυτόματα και εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα updates, μηδενίζοντας την ανάγκη παρουσίας του διαχειριστή, μειώνοντας τη διαδικασία του configuration κατά 45%. Έτσι, το deployment πραγματοποιείται έως και 3 φορές ταχύτερα, ενώ ο πελάτης απολαμβάνει πάντα πιο πρόσφατη τεχνολογία, ελαχιστοποιώντας το downtime.

Απομακρυσμένη διαχείριση: Εκτός όμως από την ίδια την εγκατάσταση και η διαχείριση μπορεί να πραγματοποιείται απομακρυσμένα χάρη στη λύση HPE Integrated Lights Out (iLO), η οποία σας οπλίζει με τα εργαλεία για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τους servers σας, να επιλύετε γρήγορα τα προβλήματα και να διατηρείτε τους πελάτες σας σε λειτουργία – από οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Πανίσχυρο πακέτο και ευκαιρία ανάπτυξης

Τώρα όλοι οι συνεργάτες της HPE έχουν τη δυνατότητα μεταπώλησης των κορυφαίων HPE ProLiant Servers εξοπλισμένων με το πανίσχυρο Windows Server 2016 Standard.

Το HPE ROK περιλαμβάνει το καλύτερο των δύο κόσμων σε ένα ευέλικτο πακέτο, συνδυάζοντας το κορυφαίο και πιο αξιόπιστο hardware της αγοράς με το πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα.

Σχετικά άρθρα

Η LG και η Displax παρουσιάζουν τη νέα digital signage λύση αφής PCAP Overlay

Giorgos Athanassiadis

Οι εργαζόμενοι της Globo υπερασπίζονται την εργασία τους

Channel-Manager

Κλιματικά ουδέτερα τα ευρωπαϊκά data centers έως το 2030

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα