24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ο Ν. Δεληγιάννης business development director στην NSS

H εταιρεία NSS ανακοίνωσε την ένταξη νέου business development director στο δυναμικό της, με τον κ. Νεκτάριο Δεληγιάννη να αναλαμβάνει τη θέση αυτή από 16 Απριλίου 2018, συνεχίζοντας έτσι τη στρατηγική στελέχωσή της.

Ο Νεκτάριος Δεληγιάννης, είναι στέλεχος με 25ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο, σε επιτυχημένες πολυεθνικές εταιρείες. Έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της εταιρείας Panda Security για την περιοχή της Ρουμανίας και αργότερα της FYROM καθώς και εμπορικός διευθυντής για τις Βαλκανικές χώρες στην εταιρεία Unisystems, ενώ μέχρι πρόσφατα τελούσε καθήκοντα εμπορικού διευθυντή στην εταιρεία Intracom Telecom. Ο κ. Δεληγιάννης έχει σπουδάσει  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (MSc), ενώ είναι κάτοχος MBA καθώς και MSc Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων Υπολογιστών.

 

Οι λύσεις της NSS καλύπτουν τους τομείς της ασφάλειας πληροφοριών, της δικτύωσης, της αποκατάστασης από καταστροφή, των ενοποιημένων επικοινωνιών και των συστημάτων υποδομής των datacenters. Οι υπηρεσίες της NSS περιλαμβάνουν εξειδικευμένο presales & aftersales, υπηρεσίες εκπαίδευσης πάνω στα προϊόντα και τις λύσεις των κατασκευαστών που εκπροσωπεί και υπηρεσίες επάνω σε υλοποιήσεις λύσεων για λογαριασμό των μεταπωλητών, από την ομάδα των πιστοποιημένων μηχανικών και συμβούλων της για την υποστήριξη του δικτύου των μεταπωλητών της.

Σχετικά άρθρα

30 χρόνια Lexis Πληροφορική

Giorgos Athanassiadis

Epson: Η τελειότητα στην εκτύπωση υφασμάτων

Giorgos Athanassiadis

Kyocera: 5 νέα πολυμηχανήματα

biztech

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα