20.9 C
Athens
17/04/2024
Biztech

Ο κλάδος τροφίμων και ποτών επιλέγει Megasoft Prisma Win

Τις μηχανογραφικές της λύσεις για τους επαγγελματίες των εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών παρουσίασε η Megasoft στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση Food Expo που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

 

Στο περίπτερο D28 του Hall 2 η εταιρεία υποδέχτηκε τους πελάτες της, παρουσιάζοντας τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών της, ενώ οι επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης γνώρισαν από κοντά και είχαν την ευκαιρία να δουν στην τις εφαρμογές Prisma Win.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Megasoft καλύπτει όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών των επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών με τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης που προσφέρει, τόσο για το front office (σημεία πώλησης), όσο και για το back office μέσω της εμπορικής και λογιστικής της διαχείρισης. Παράλληλα, τους βοηθά να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, να μειώσουν τα έξοδα και να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσω του enterprise mobility, αφού η εφαρμογή Prisma Win Live τους επιτρέπει να εκτελούν παραγγελίες, τιμολογήσεις, εισπράξεις, απογραφές και να βλέπουν στατιστικές πληροφορίες που αφορούν τους πελάτες τους όπου και αν βρίσκονται!

 

Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας, διευθύνων σύμβουλος της Megasoft ανέφερε σχετικά: «Η μεγάλη προσέλευση των πελατών μας στο περίπτερό μας όλες τις μέρες της έκθεσης, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών που βρέθηκαν στο stand μας για να γνωρίσουν τη Megasoft και τις εφαρμογές Prisma Win, είναι η απόδειξη ότι όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε όχι μόνο αξιόπιστο επιχειρησιακό λογισμικό αλλά και άμεση, αποτελεσματική υποστήριξη. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας για να στηρίξουμε τη κοινή μας ανάπτυξη με νέα προϊόντα και καινοτόμες λύσεις. Κάθε επιτυχία που έρχεται είναι αποτέλεσμα του κοινού μας στόχου για συνεχή εξέλιξη».

 

Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές Prisma Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Σχετικά άρθρα

Ηγέτης στα συστήματα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας η SAP

Η Oracle γιορτάζει τα 20 χρόνια της Java

Kitriniaris

D-Link – Oktabit: Δέκα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα