19/04/2024
Biztech

Η Intersys έδωσε τα… φώτα της στην «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

Εφαρμογή ολοκληρωμένης λύσης φωτισμού πραγματοποίησε η Intersys στις πρότυπες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» στις Αφίδνες Αττικής.

 

Το τρίπτυχο του Αριστοτέλη, η φύση, η μάθηση και η άσκηση, χαρακτηρίζει συνολικά την εμπειρία των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και αντικατοπτρίζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις όπου οι μεγάλες, φωτεινές και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες αποτελούν σημείο αναφοράς στη λειτουργικότητα και καλαισθησία των εκπαιδευτηρίων. Με σεβασμό στην ιδεολογία και τις ανάγκες του εκπαιδευτηρίου η Intersys, μετά από φωτομετρική μελέτη των χώρων και αναγκών, πραγματοποίησε αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων σε όλους τους χώρους εσωτερικού περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, στις αίθουσες διδασκαλίας επιτεύχθηκε ποιοτικός φωτισμός, με τοποθέτηση φωτιστικών LED panels εναρμονισμένων με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία ορίζουν τα απαιτούμενα επίπεδα και ποιότητες φωτιστικών συνθηκών σε χώρους διδασκαλίας.  Αντίστοιχες εφαρμογές έγιναν στην πισίνα με τοποθέτηση στεγανών φωτιστικών, τους διαδρόμους και τους υπόλοιπους χώρους του σχολείου.

 

Η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων, εκτός της αναβάθμισης της ποιότητας του φωτισμού, εξασφάλισε μείωση κατανάλωσης ρεύματος σε ποσοστό 60%, με αντίστοιχη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των εκπαιδευτηρίων με την υποστήριξη της Intersys.

Σχετικά άρθρα

Intel: Όλα για τους gamers!

Channel-Manager

Στο 14,2% προβλέπεται η αύξηση της αγοράς υπολογιστών για το 2021

Giorgos Athanassiadis

Softone και Inform Lykos δίνουν τα χέρια

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα