11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Ο Αντώνης Μπαρούνας vice president Δ. Ευρώπης της Lenovo

Το Mobile Business Group της Lenovo ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Μπαρούνας αναλαμβάνει τη θέση του vice oresident για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης. Ο κ. Μπαρούνας προέρχεται από τη Sony, στη οποία κατείχε διάφορες θέσεις από το 2007, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του vice president για την Ευρώπη, καθώς και του head of global customer units.

 

mparounasΜε περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καταναλωτικών προϊόντων, ο κ. Μπαρούνας ξεκίνησε την καριέρα του στην HP και συνέχισε για 14 χρόνια στην εταιρεία Wrigley, κατέχοντας διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Regional Managing Director για τη Νότια Ευρώπη, πριν ξεκινήσει η συνεργασία του με τη Sony το 2007.

Ο Αντώνης Μπαρούνας θα αναφέρεται στον Oliver Ebel, vice president & general manager του Mobile Business Group της Lenovo για την περιοχή EMEA και θα ηγηθεί της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας στη Δυτική Ευρώπη, καθώς και για την επίβλεψη του Global Telco Account Business της Lenovo στην περιοχή EMEA.

 

Ο Αντώνης Μπαρούνας κατέχει Master σε Computer Science από το Denver University και Bachelor σε Computer Information Systems από το Deree College.

Σχετικά άρθρα

[Αποκλειστικό] Ο νέος VP της Symantec στο BizTech.gr

antonyroussel

Prosvasis: Δύο ακόμη βραβεία για την εφαρμογή Prosvasis GO

Giorgos Athanassiadis

Vodafone Business: Έργα ψηφιακού μετασχηματισμού σε νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα