21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SAP Forum Athens

Ακόμα ένα SAP Forum Athens ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 750 στελεχών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων από όλους τους κλάδους της οικονομίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον καινοτόμες λύσεις της SAP και να δουν από κοντά τις επαναστατικές αλλαγές που φέρνουν οι εξελίξεις της τεχνολογίας στο σύγχρονο επιχειρείν.

 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, country manager SAP Hellas Cyprus & Malta, με την εναρκτήρια ομιλία του με θέμα «Digital Business: Tomorrow is Already Here», κατά την οποία αναφέρθηκε στο μέλλον που η SAP ήδη φέρνει σήμερα για τις επιχειρήσεις που – ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις της εποχής – επιζητούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν τα SAP Quality Awards, τα βραβεία που αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις εκείνες που εφάρμοσαν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις λύσεις που προσφέρει η SAP. Στα SAP Quality Awards 2017, στην κατηγορία Innovation το χάλκινο βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρία ΔΕΗ, το αργυρό βραβείο κατέλαβε η Upstream, ενώ χρυσή νικήτρια αναδείχθηκε η εταιρία Eurobank. Στην κατηγορία Fast Delivery το χάλκινο βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρία Ionian Group, το αργυρό βραβείο κατέλαβε η Genfroco, ενώ χρυσή νικήτρια αναδείχθηκε η εταιρία Sfakianakis.

 

Οι 17 παράλληλες συνεδρίες που ακολούθησαν αλλά και οι 3 διαδραστικές εκθέσεις καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, έδωσαν στο κοινό την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα του ενδιαφέροντος του, παρουσιάζοντας με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις ειδικές λύσεις της SAP για κάθε ανάγκη της ψηφιακής επιχείρησης, καθώς και τα οφέλη που μπορεί αυτή να αποκομίσει από την υιοθέτηση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας πληροφορικής και της επιστήμης δεδομένων (data science) όπως το Internet of Things και η διαχείριση των Big Data.

Σχετικά άρθρα

H αγορά των smartphones επιστρέφει σε θετική ανάπτυξη το τέταρτο τρίμηνο του 2020

Giorgos Athanassiadis

To τηλεοπτικό στούντιο του Star Channel γεμάτο οθόνες LG

HP Amplify Impact 2.0: Η HP προσκαλεί συνεργάτες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα βιωσιμότητας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα