24.5 C
Athens
03/05/2024
Biztech

Ολοκληρωτικά «as a service» η HPE μέχρι το 2022

Η Hewlett Packard Enterprise δεσμεύτηκε να προσφέρει το σύνολο των προϊόντων της ως υπηρεσία μέχρι το 2022, εντάσσοντάς το στο πακέτο υπηρεσιών GreenLake.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της «μετάβασης σε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών», η οποία θα επιτρέψει στους πελάτες της να αγοράζουν λύσεις με βάση την κατανάλωση. Στο πλαίσιο της επέκτασης του HPE GreenLake και στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η HPE ανακοίνωσε επίσης την επέκταση της στρατηγικής της συνεργασίας τόσο με το Google Cloud, όσο και με άλλες εταιρείες.

 

Ωστόσο, η μετάβαση αυτή δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη και η εταιρεία θα εξακολουθήσει να προσφέρει hardware και λογισμικό με το κλασικό μοντέλο αγοράς αδειών χρήσης, δίνοντας τελικά στους πελάτες την επιλογή να μεταβούν στο συνδρομητικό pay-per-use μοντέλο, ενώ θα συνεχίζει να επενδύει στη σουίτα λογισμικού που διατίθεται ήδη μέσω συνδρομής συμπεριλαμβανομένων των HPE Aruba Central, HPE BlueData, HPE Cloud Volumes, HPE InfoSight και HPE OneView.

 

GreenLake: ακόμα πιο προσιτό σε πελάτες και συνεργάτες

Το HPE GreenLake, προσφέρει μια μοναδική ψηφιακή ευκαιρία στους πελάτες παρέχοντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών με ευελιξία επιλογών συνδρομής, πληρωμής ανάλογα με τη χρήση, καθώς και επιλογές managed IT as a Service προσφέροντας μια ισχυρή cloud εμπειρία για τη διαχείριση όλων των workloads τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HPE GreenLake είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερα αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κομμάτι μέσα στην HPE, με συνολική αξία άνω των 2,8 δισ. Δολαρίων και με πάνω από 600 πελάτες. Η HPE αναπτύσσει επίσης το οικοσύστημα των συνεργατών της, προκειμένου να διευρύνει την εμβέλεια του HPE GreenLake. Σήμερα, περισσότεροι από 400 συνεργάτες παγκοσμίως μεταπωλούν υπηρεσίες as a Service της HP με το HPE GreenLake να έχει αυξηθεί πάνω από 275% σε ετήσια βάση.

 

Όπως άλλωστε δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της HPE Antonio Neri: «Θα επενδύσουμε επιθετικά και θα προσφέρουμε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό μας από το άκρο έως το cloud κάτω από το χαρτοφυλάκιο HPE GreenLake».

Σχετικά άρθρα

Στην κορυφή του κόσμου η Huawei

Kitriniaris

Intel: Η στροφή φέρνει αισιοδοξία για το 2016

Channel-Manager

Dell EMC: Προστασία σε περιβάλλοντα multi-cloud

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα