19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Οι Managed Print Services στο επίκεντρο

Με την αγορά των Managed Print Services να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει ήδη ή αναζητούν λύσεις MPS, η εφαρμογή των οποίων προσφέρει μια σειρά από σημαντικά οφέλη. Στο πλαίσιο αυτό η Lexmark, μία απ’ τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα της κεντρικής διαχείρισης εγγράφων, διοργάνωσε σχετική εταιρική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία στις 15 Δεκεμβρίου.

 

Για ένα απόγευμα, η καρδιά της τεχνολογίας χτύπησε στο χώρο Lemon Park σε μια διαδραστική παρουσίαση που είχε σαν στόχο να καταδείξει τα σημαντικά οφέλη που μπορούν να προσφέρουν οι νέες «έξυπνες» συσκευές της Lexmark, σε συνδυασμό με το καινοτόμο λογισμικό και τις πρωτοποριακές εφαρμογές που ως εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων έχει να προτείνει, τόσο σε μικρά και μεσαία εταιρικά περιβάλλοντα όσο και σε μεγάλους οργανισμούς.

 

Συγκεκριμένα, διαδοχικές έρευνες σε μεγάλες αλλά και μικρές εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο καταδεικνύουν τη μείωση του κόστους ως το βασικό κίνητρο που ωθεί τις εταιρείες στο να υιοθετήσουν το μοντέλο των Managed Print Services. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Η βελτίωση της παραγωγικότητας, η ασφάλεια των δεδομένων, η πιστή εφαρμογή των διαδικασιών και η ποιότητα εκτύπωσης, είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που καθιστούν τις MPS στρατηγική επιλογή για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

 

Επανερχόμενοι στην εκδήλωση της Infolex, πλήθος συνεργατών και ικανοποιημένων χρηστών παρευρέθηκαν στο event, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την πάγια ανάγκη των επιχειρήσεων για λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα και περιορίζουν τα λειτουργικά κόστη.

 

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε, τα στελέχη της Infolex – ο επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark στην Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία, Κόσσοβο & FYROM – αλλά και οι τοπικοί συνεργάτες που διανέμουν και υποστηρίζουν τα προϊόντα Lexmark στην Κύπρο, απάντησαν σε ερωτήσεις αλλά και συζήτησαν την δυνατότητα προσωποποιημένων λύσεων για τις ειδικές εταιρικές ανάγκες των παρευρισκόμενων.

 

To γενικό συμπέρασμα της εκδήλωσης ήταν ότι ο ενημερωμένος συνεργάτης μπορεί να κάνει τη διαφορά, τόσο για την επιχείρηση όσο και για το ίδιο το business του. Και αυτό γιατί οι λύσεις Managed Print Services έχουν τη δυναμική μιας πλούσιας πηγής επαναλαμβανόμενων εσόδων, την ίδια στιγμή που προσφέρουν σημαντική αξία στους πελάτες. Αυτή ακριβώς η συνεργασία αμφίδρομου κέρδους για συνεργάτες και επιχειρήσεις τέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Lexmark.

Σχετικά άρθρα

Η SAP διοργανώνει το «Data Summit for Digital Innovation 2019»

Η Dell ανανέωσε τα Latitude, XPS και Inspiron

Lenovo: Αύξηση κερδών και αισιόδοξες προβλέψεις για την Motorola

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα