15.2 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Οι 3LCD projectors της Epson αγγίζουν τα 20 εκ. τεμάχια

H Seiko Epson ανακοινώνει ότι οι 3LCD βιντεοπροβολείς της πέτυχαν συνολικά πωλήσεις 20 εκατομμυρίων τεμαχίων, παγκοσμίως.

Θυμίζουμε ότι η Epson λάνσαρε τον πρώτο 3LCD βιντεοπροβολέα το 1989. Αν και σήμερα η προβολή παρουσιάσεων σε οθόνη μεγάλου μεγέθους θεωρείται δεδομένη, η συγκεκριμένη πρακτική δεν υπήρχε μέχρι τα μέσα του 1990, όταν η Epson λάνσαρε τον ELP-3000, έναν compact, ελαφρύ, φορητό και φωτεινό βιντεοπροβολέα. Το συγκεκριμένο προϊόν δημιούργησε μια εντελώς νέα αγορά βιντεοπροβολέων και κατέστησε τις προβολές σε μεγάλη οθόνη ένα αναπόσπαστο κομμάτι των επιχειρήσεων και όχι μόνο αφού χρησιμοποιούνται πλέον εκτενώς, σε επιχειρηματικές παρουσιάσεις, σε οικιακό κινηματογράφο, στην εκπαίδευση και σε επαγγελματικές χρήσεις, όπως συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις.

Συνεχίζοντας να εξελίσσει τους 3LCD βιντεοπροβολείς που καλύπτουν τις ανάγκες αυτών των αγορών, η Epson διατηρεί την πρώτη θέση στην αγορά των προβολέων παγκοσμίως για 15 συνεχόμενα χρόνια.

 

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Epson έχει να κάνει με το ότι οι συσκευές της περιέχουν εξαρτήματα και τεχνολογίες που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια, όπως για παράδειγμα το υψηλής θερμοκρασίας TFT panel που αποτελεί και το βασικό εξάρτημα των βιντεοπροβολέων.

Σχετικά άρθρα

Διάκριση για τις λύσεις της Kaspersky

Kitriniaris

Ακόμα πιο κοντά στη Σελήνη η NASA με τη βοήθεια της HPE

Giorgos Athanassiadis

Τα smartphones στα “χέρια” του καναλιού

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα