17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Οι νέοι επαγγελματικοί projectors της Epson

Η Epson, παρουσίασε μια νέα σειρά βιντεοπροβολέων που προσφέρουν εξαιρετικά φωτεινή και ζωντανή εικόνα για χρήση στην εκπαίδευση και για επαγγελματική χρήση. Παρέχουν τη δυνατότητα μεγάλου, κλιμακωτού μεγέθους οθόνης, εύκολη δυνατότητα διασύνδεσης αλλά και αξιόπιστη, ισχυρή απόδοση. Οι νέοι projectors ρυθμίζονται γρήγορα και εύκολα, είναι ευέλικτοι στην τοποθέτηση σε χώρους διαφορετικής διάστασης, καθώς και διαφορετικών συνθηκών φωτισμού. Συγχρόνως, προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων που ενισχύουν σημαντικά την αποτελεσματική διδασκαλία και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση εντυπωσιακών παρουσιάσεων.

 

Για το χώρο της εκπαίδευσης

Η σειρά με λύσεις για την εκπαίδευση περιλαμβάνει τέσσερις νέους βιντεοπροβολείς, τα μοντέλα EB-108 , EB-970 , EB-980W και EB-990U, η φωτεινότητα των οποίων κυμαίνεται από 3.700 έως 4.000 lumen και η ανάλυσή τους από XGA έως Full HD WUXGA. Χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής της λάμπας που φτάνει τις 12.000 ώρες, αυτοί οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετηθούν σε οροφή, χωρίς να απαιτείται συχνή συντήρηση τους. Ακόμη, προσφέρουν φωτεινή και ευκρινή εικόνα, μεγέθους έως τις 300 ίντσες, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και κείμενα με μικρά γράμματα και οι λεπτομέρειες των εικόνων θα είναι απολύτως ευδιάκριτα από όλα τα σημεία της αίθουσας διδασκαλίας, επιτρέποντας άμεσα την συνεργατική και διαδραστική διδασκαλία.

 

Η business σειρά

Η νέα σειρά επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Epson περιλαμβάνει τα μοντέλα EB-S39, EB-X39 και EB-W39, που προσφέρουν ανάλυση εικόνας έως Full HD WUXGA, καθώς και δύο επιπλέον μοντέλα, τα EB-W42 και EB-U42, με φωτεινότητα 3.600 lumen που διατίθενται, επίσης, με ενσωματωμένο Wi-Fi. Οι συγκεκριμένοι βιντεοπροβολείς έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε χώρους συσκέψεων, καθώς και την ευελιξία τοποθέτησης στην οροφή της αίθουσας ή πάνω σε γραφείο, ενώ μπορούν να μετακινούνται με μεγάλη ευκολία μεταξύ αιθουσών, εφόσον χρειαστεί, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες βιντροπροβολής μιας επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

Κυριαρχεί η EMC στην αγορά Purpose-Built Backup Appliance

Kitriniaris

Microsoft: Και μέσω τρίτων cloud providers η διάθεση hosted υπηρεσιών

Kitriniaris

Η Fortinet συνεχίζει να ενισχύεται στην Ελλάδα με μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα