18.8 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Οι νέες λύσεις Internet Security της ESET

Με τη νέα σειρά προϊόντων, η ESET δίνει έμφαση στην ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε όσους χρησιμοποιούν PC και laptop. Το ESET Webcam Protection, που διατίθεται με το ESET Smart Security Premium και ESET Internet Security, ρυθμίζει την πρόσβαση στην κάμερα, εξασφαλίζοντας πλήρη προστασία. Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει και να μπλοκάρει/επιτρέπει διεργασίες και εφαρμογές και να απενεργοποιεί την κάμερα του υπολογιστή, ώστε οι εφαρμογές να μην έχουν πρόσβαση.

Μαζί με το ESET Smart Security Premium, οι χρήστες μπορούν για πρώτη φορά να απολαύσουν και το ολοκαίνουργιο ESET Internet Security, ενώ το ESET NOD32 Antivirus 10 παραμένει η ιδανική σουίτα για gamers με ενισχυμένη προστασία από επιθέσεις scripting.

 

Η σειρά λύσεων της ESET για οικιακούς χρήστες περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες, όπως το Banking & Payment Protection, το Antispyware, το Anti-Phishing, το Exploit Blocker, προηγμένο Personal Firewall, και το σύστημα ESET LiveGrid Reputation System.

 

Τι καινούριο υπάρχει:

 

Script-Based Attack Protection: ανιχνεύει επιθέσεις από κακόβουλα scripts που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το Windows PowerShell. Επίσης, ανιχνεύει κακόβουλα JavaScript που μπορούν να επιτεθούν μέσω του browser. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά προγράμματα περιήγησης.

 

Home Network Protection: επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν τα οικιακά routers για ευπάθειες, όπως αδύναμους κωδικούς πρόσβασης ή ληγμένα firmware, και προσφέρει επιλογές για αποκατάσταση. Παρέχει επίσης μία εύχρηστη λίστα συνδεδεμένων συσκευών, κατηγοριοποιημένες με βάση τον τύπο, και δείχνει ποιες είναι συνδεδεμένες. Αυτό βοηθά τους χρήστες να δουν πόσο ασφαλή είναι τα δίκτυα σπίτι τους.

 

Webcam Protection: ένα χαρακτηριστικό για τον έλεγχο των διεργασιών και των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές με συνδεδεμένες κάμερες web, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις όταν ανεπιθύμητες εφαρμογές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάμερα.

 

ESET Password Manager: χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση AES-256 για την αποθήκευση και την προληπτική συμπλήρωση των κωδικών πρόσβασης όλων των χρηστών. Επίσης, κάθε φορά που ο χρήστης το χρειάζεται, δημιουργεί και αποθηκεύει καινούριο και εξαιρετικά ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

 

ESET Secure Data: προστατεύει από την κλοπή των δεδομένων στην περίπτωση απώλειας του USB-key ή του laptop και επιτρέπει την ασφαλή συνεργασία και την ανταλλαγή δεδομένων.

Σχετικά άρθρα

Inform Λύκος: Εκτός ΧΑ η μετοχή, εκτός Ελλάδος η έδρα!

Kitriniaris

Το 1/3 των IT επενδύσεων αφορά το cloud

Channel-Manager

Cisco: Καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνα λιμάνια

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα