16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Οι νέες επαγγελματικές λύσεις της LG

Η LG Electronics παρουσίασε στο ειδικά διαμορφωμένο showroom στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, τις νέες κορυφαίες ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες καθώς και το νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων της Ακαδημίας της LG το οποίο παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, διοργανώνοντας σεμινάρια πιστοποίησης στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

 

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων, τις πιστοποιήσεις της Ακαδημίας της LG καθώς και να δουν από κοντά τις λύσεις LG Digital Signage αλλά και τις νέες σειρές επαγγελματικών και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων.

 

lg-ultra-hd-4k-digital-signage-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82

 

Επίσης η LG, παρουσίασε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τις Ιnformation Display λύσεις OLED Wallpaper οθόνες, OLED 4K Hotel TV, τις Outdoor Digital Signage λύσεις, το Transparent Cooler (επαγγελματικό ψυγείο με διαφανή οθόνη 55’’) και τη Mirror επαγγελματική οθόνη ψηφιακής σήμανσης.

 

Το ενδιαφέρον των καλεσμένων τράβηξε η νέα LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86 ιντσών, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, τράπεζες ακόμα και σημεία λιανικής πώλησης. Η LG έκανε επίσης επίδειξη τεχνολογικής υπεροχής με τη νέα LG OLED Wallpaper 55 ιντσών, με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά, τόσο λεπτή όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού. Πρόκειται για επαγγελματική οθόνη η οποία είναι ιδανική για διαφημιστική προβολή, αποτυπώνοντας εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LG OLED 4K Pro:Centric Smart Hotel TV.

 

Κλείνοντας, ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος B2B Βusiness Solutions της LG Electronics, ανέφερε ότι το του 2016 βρίσκει την εταιρεία αισιόδοξη και έτοιμη να αντιμετωπίσει το νέο έτος με ακόμα περισσότερες στρατηγικές συνεργασίες.

 

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Σχετικά άρθρα

Lenovo: Στροφή στο software με στόχο το server business

Kitriniaris

Intel Technology Conference για το κανάλι

Kitriniaris

Καθηλωτικές εμπειρίες από τη σειρά LG Magnit στην InfoComm 2023

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα