20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Οι επαγγελματικές λύσεις ασύρματων δικτύων της TP-Link

Στο πλαίσιο του πρόσφατου Mobile World Congress 2017 που διεξήχθη στη Βαρκελώνη, η TP-Link παρουσίασε νέα προϊόντα Wi-Fi δικτύων, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις. Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν τη νέα σειρά Auranet CAP, το Access Point CAP2200 και τον Wireless Hardware Controller AC500. Επιπλέον η εταιρεία παρουσίασε νέα προϊόντα για outdoor Point to Point και Point to Multipoint ζεύξεις της σειράς Pharos το Wireless Base Station WBS510 και το Outdoor Access Point CPE520.

 

Auranet CAP

 

Σχεδιασμένα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως και ξενοδοχεία, Πανεπιστήμια, πολυκαταστήματα, η σειρά CAP Access points, με κεντρική διαχείριση από τον Auranet Wireless Controller, έχει σχεδιαστεί με στόχο λειτουργία που συνδυάζει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Με εύκολη τοποθέτηση και υποστήριξη τροφοδοσίας Power over Ethernet, τα CAP2200 Access Points είναι Tri-Band (2 x 5GHz bands στα 867 Mbps σε κάθε band και 1 x 2.4GHz band στα 400 Mbps), παρέχουν ταχύτητες Wi-Fi 802.11ac Wave 2 και υποστηρίζουν MU-MIMO τεχνολογία.

Η σειρά CAP υποστηρίζει Fast Roaming μεταξύ των access points του Δικτύου, παρέχοντας υποστήριξη σε εφαρμογές που απαιτούν αδιάλειπτες διασυνδέσεις.

 

Με τη δυνατότητα να διαχειρίζεται κεντρικά ως 500 access points, ο Auranet Wireless Hardware Controller AC500, o οποίος είναι rack-mounted, μπορεί να εγκατασταθεί σε ρύθμιση high availability (dual-link). Σημειώνουμε ότι το σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να απαιτεί κεντρικό υπολογιστή.

 

Το χαρακτηριστικό Captive Portal επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδεθούν σε ειδικά διαμορφωμένες σελίδες πρόσβασης, ώστε στη συνέχεια και ανάλογα με την επιθυμητή πολιτική της εταιρείας να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το σύστημα μπορεί να εκδώσει κωδικούς πρόσβασης όπως και να συνδεθεί με εξωτερική βάση δεδομένων για τον έλεγχο πρόσβασης, παρέχοντας ένα ασφαλές και επαγγελματικό πλαίσιο λειτουργίας του Wi-Fi δικτύου.

 

Pharos: Outdoor Wi-FI για διασυνδέσεις απομακρυσμένων σημείων

 

Στις περιοχές που δεν υπάρχει WAN υποδομή ενσύρματου δικτύου, οι λύσεις ασύρματης διασύνδεσης αποτελούν την μοναδική επιλογή ώστε οι πάροχοι να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των χρηστών.

Η νέα σειρά προϊόντων Pharos διαθέτει ευέλικτες και οικονομικές λύσεις ασύρματης δικτύωσης Point to Point και Point to Multipoint μέσω Base Stations, CPEs και πολλαπλών τύπων κεραιών εξωτερικού χώρου τα οποία συνοδεύονται από ένα εύχρηστο λογισμικό κεντρικής διαχείρισης, το Pharos Control.

 

Εξοπλισμένα με chipsets επαγγελματικού επιπέδου, κεραίες υψηλής απολαβής και ενισχυτές υψηλής ισχύος, τα προϊόντα αυτής της σειράς έχουν κατασκευαστεί για να μεγιστοποιήσουν και να σταθεροποιήσουν την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε μεγάλες αποστάσεις. Με το αδιάβροχο περίβλημα, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, με τη χρήση της ειδικής τεχνολογίας MAXtream TDMA της TP-Link διασφαλίζεται η απρόσκοπτη διασυνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων παρέχοντας επικοινωνίες υψηλών επιδόσεων σε όλους τους χρήστες.

Σχετικά άρθρα

Η Viohalco εκσυγχρονίζεται και επιλέγει SAP

Η Canon υποστηρίζει την «υβριδική εργασία» με τη σειρά imageRUNNER Advance DX

Giorgos Athanassiadis

Idea(l) Environment: Τα startups στο προσκήνιο

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα