21.9 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τον εργασιακό χώρο

Ο software business manager της Xerox, Alexander Nozdrin βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης της Xerox Hellas στην οποία παρουσιάστηκαν οι δύο νέες σειρές επαγγελματικών εκτυπωτών VersaLink και AltaLink. Πρόκειται για το μεγαλύτερο προϊοντικό λανσάρισμα στην ιστορία των 110 χρόνων της εταιρείας με συνολικά 29 προϊόντα τα οποία αλλάζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε.

 


 

Ο Alexander Nozdrin υπεύθυνος για λύσεις λογισμικού σε περισσότερες από 30 χώρες μίλησε για το μέλλον της ψηφιακής εργασίας και παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και εργάζονται. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα υψηλά πρότυπα ασφαλείας που διαθέτουν τα νέα μοντέλα.

 

Σε ερώτησή μας σχετικά με τις δύο νέες προϊόντικές σειρές ο κ. Nozdrin ανέφερε ότι η σειρά VersaLink απευθύνετια σε SMBs και η Altalink σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις. «Οι δύο πλατφόρμες είναι σε θέση να αλλάξουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται. Μπορούν να τους βοηθήσουν να αυτοματοποιήσουν τα καθημερινά τους tasks, εξοικονομώντας έτσι και χρόνο και χρήμα».

Να σημειώσουμε ότι η οικογένεια των νέων προϊόντων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ταχυτήτων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών, των μεσαίων, αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά VersaLink περιλαμβάνει 19 εκτυπωτές και MFPs και η AltaLink 10 MFPs.

 

Η συζήτηση που είχαμε με τον κ. Nozdrin δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην τεχνολογία ConnectKey η οποία όπως αναφέρει η Xerox, επιτρέπει σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να διαχειριστούν με καλύτερο τρόπο τις καθημερινές τους απαιτήσεις, ενώ προσφέρει και μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα για το κανάλι των συνεργατών. Ποια είναι αυτά όμως; Όπως τόνισε ο κ. Nozdrin η νέα πλατφόρμα ανοίγει νέες αγορές και ευκαιρίες για τους συνεργάτες της Xerox. Λύσεις όπως η αυτόματη μετάφραση κατά τη σάρωση, είναι ήδη διαθέσιμες σήμερα, ενώ οι συνεργάτες μπορούν να αναπτύξουν κι άλλες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών τους, αυτοματοποιώντας το καθημερινό workflow που δεν είναι ανάγκη να περιλαμβάνει μόνο το κομμάτι του printing.

«Όλα αυτά τα εργαλεία ανοίγουν τεράστιες ευκαιρείς ανάπτυξης για τους συνεργάτες μας», κατέληξε. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι η Xerox διαθέτει πολλαπλά εργαλεία ανάπτυξης του καναλιού των συνεργατών της. Ειδικά για εκείνους τους συνεργάτες που δεν έχουν εμπειρία στη συγγραφή κώδικα, υπάρχει το App Studio. Με το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί κανείς να δημιουργήσει νέα apps χωρίς την παραμικρή επαφή με το software development. «Μέσα σε 15 λεπτά μπορώ να σας μάθω πώς να δημιουργείτε εκπληκτικά apps για αυτοματοποίηση των πιο συνηθισμένων tasks», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πολλοί συνεργάτες μας έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Xerox Application Builder και ήδη αναπτύσσουν πιο εξελιγμένα apps, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να τα δημοσιεύσουν στο App Gallery, ή στο Channel Partners Gallery εάν δεν επιθυμούν να τα κάνουν διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες».

 

Ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζει μια εταιρεία σαν τη Xerox με παγκόσμια παρουσία είναι η ποικιλία σε ότι αφορά τις ανάγκες των πελατών της. Ο βαθμός ωριμότητας της αγοράς, διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Πολλοί πελάτες επιθυμούν να διατηρήσουν το χαρτί, ενώ άλλοι έχουν περάσει σε πολύ υψηλό βαθμό ψηφιοποίησης. Κάποιοι τώρα ξεκινούν τη μετάβαση στο cloud, ενώ άλλοι δεν θέλουν καν να ακούνε τη λέξη. «Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι γενικό που να ισχύει σε όλους, ειδικά στις αναπτυσσόμενες αγορές. Αυτό όμως είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του Xerox ConnectKey 2017, το ότι δηλαδή είναι έτοιμο να παράσχει λύσεις για οποιοδήποτε workflow ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη», σημείωσε ο κ. Nozdrin.

 

Τα θέματα της ασφάλειας στο τραπέζι

Ένα πολύ ενδιαφέρον και κρίσιμο ζήτημα που συζητείται πολύ τον τελευταίο καιρό είναι αυτό της ασφάλειας. Η χρήση των apps στο επίπεδο του εκτυπωτή (θυμίζουμε ότι τα apps της τεχνολογίας ConnectKey τρέχουν στις οθόνες των εκτυπωτών, χωρίς τη χρήση υπολογιστή) εγείρει διάφορα θέματα προστασίας. Ο κ. Nozdrin ήταν κατηγορηματικός: «Η Xerox βρίσκεται στην κορυφή σε ότι αφορά το printing security. Ειδικά για το App Gallery, κάθε app ελέγχεται πριν δημοσιευθεί για κενά ασφαλείας τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο μηχάνημα και δεδομένα. Έτσι, όλα τα apps που εγκαθιστά κάποιος σε μια Xerox συσκευή είναι απολύτως ασφαλή. Δεν αφήνουμε τίποτα να εγκατασταθεί εάν προηγουμένως δεν έχει ελεγχθεί».

 

Ένα μήνυμα προς τους συνεργάτες

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο κ. Nozdrin απευθύνθηκε προς τους συνεργάτες της Xerox αναφέροντας τα εξής:

«Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ταχύτατα. Θεωρώ ότι όλοι μας θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε αυτές τις αλλαγές, γνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας και έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις που οι πελάτες μας χρειάζονται τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλάζει τον τρόπο που εργαζόμαστε. Η αγορά του Internet of Things αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και οι συσκευές Xerox ConnectKey είναι πλέον μέρος ενός τέτοιου IoT οικοσυστήματος. Πολλοί πελάτες μετακινούνται προς τις τεχνολογίες MPS και εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει. Διαθέτουμε εκπληκτικές λύσεις και τεχνολογίες και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να διεκδικήσουν νέες ευκαιρίες και να γίνουν επιτυχημένοι μέσα σε αυτόν τον φανταστικό σύγχρονο κόσμο».

Σχετικά άρθρα

Εκτός αστικών κέντρων 6 στους 10 Έλληνες εάν υπήρχε καλή σύνδεση στο Internet

Giorgos Athanassiadis

Το Amazon cloud κατάλληλο για τραπεζικές συναλλαγές

Kitriniaris

Samsung U28H750: 28 ίντσες γεμάτες χρώμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα