22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH615V

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την LG UH615V, μία νέα ULTRA HD 4K σειρά τηλεοράσεων στις 65 ίντσες. Με τεχνολογία HDR Pro μέσω της οποίας είναι δυνατή η προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης, το νέο μοντέλο της LG προσφέρει περιεχόμενο με πιο καθαρές, ζωντανές εικόνες και εμπλουτισμένα χρώματα με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Διαθέτοντας πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης 3840×2160, η νέα σειρά τηλεοράσεων  με σχεδιασμό Ultra slim Metallic Design είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα LG webOS 3.0 για LG Smart TVs.

Το νέο μοντέλο διαθέτει δυνατότητα upscaling σε 4Κ για πηγές χαμηλότερης ανάλυσης, καθώς και Web browser.

 

Από πλευράς ήχου, διαθέτει το σύστημα ULTRA Surround το οποίο επιτρέπει σε ένα συμβατικό δικάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτακάναλο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η τεχνολογία Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, παρέχοντας μια πιο καθαρή εμπειρία ακρόασης.

 

Τέλος, μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και η δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο. Επίσης, υποστηρίζει WiDi, Miracast αλλά και DLNA για ασύρματη μετάδοση εικόνας από το συμβατό κινητό τηλέφωνο και αναπαραγωγή περιεχομένου μέσω του οικιακού δικτύου.

 

Η νέα τηλεόραση LG UH615V 65 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Σχετικά άρθρα

10.000 επιχειρήσεις επιλέγουν SAP Cloud Platform

Με 3D printing η HP στη μάχη κατά του COVID-19

Giorgos Athanassiadis

Αγώνας μέρα με τη μέρα την Blackberry

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα