13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέο IPX-2200 από την Planet

Η Professional Services ανακοίνωσε τη βελτιωμένη έκδοση του IPX-2200 IP PBX telephony system, του οίκου Planet.

Βασικά του χαρακτηριστικά είναι η ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης χάρη στο φιλικό προς τον χρήστη web-based interface που διαθέτει. Βασίζεται στην open-source πλατφόρμα Asterisk, μπορεί να διαχειριστεί 200 registrations, 60 ταυτόχρονες κλήσεις, 40 room conference κλήσεις ενώ, παράλληλα, μπορεί να διαχειριστεί ένα full Voice Over IP σύστημα.

 

Οικονομικό, εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στη χρήση, το IPX-2200 μετατρέπει τυπικά τηλέφωνα σε δίκτυα που βασίζονται σε IP. Επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών και τις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους χρήστες παραδοσιακές και ενισχυμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας. Πρόκειται για μια οικονομικά αποδοτική λύση επειδή επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπάρχουσα ευρυζωνική σύνδεση στο Internet ή το εταιρικό δίκτυο.

Με το IPX-2200, οι οικιακοί χρήστες και οι εταιρείες μπορούν να εξοικονομήσουν το κόστος εγκατάστασης και να επεκτείνουν τις υφιστάμενη υποδομή τους. Το IPX-2200 μπορεί να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ των παραδοσιακών αναλογικών συστημάτων και του δικτύου IP αποτελώντας μια εξαιρετικά προσιτή επένδυση.

Σχετικά άρθρα

Στην κορυφή των translytical data platforms η SAP

Μεγάλες οι δυνατότητες ψηφιακής ανάπτυξης στην Ελλάδα

Kitriniaris

Η αγορά υιοθετεί το myData Connector της Data Communication

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα