22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέο ESET Remote Administrator για ακόμα πιο γρήγορη διαχείριση

Με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, το ανανεωμένο ESET Remote Administrator 6.5 προσφέρει στις επιχειρήσεις ακόμη καλύτερη εμπειρία διαχείρισης

Ανάμεσα στις νέες λειτουργίες ξεχωρίζουμε το Multi-tenant, για την εξυπηρέτηση πολλαπλών διαχειριστών βάσει συγκεκριμένων δικαιωμάτων πρόσβασης μέχρι το επίπεδο policy ή task, καθώς και ανανεωμένο user interface.

Επιπλέον η ανασχεδιασμένη SQL αναβαθμίζει τη συνολική ταχύτητα της κονσόλας, εξασφαλίζοντας στις επιχειρήσεις ταχύτερη και ευκολότερη απομακρυσμένη διαχείριση πολλαπλών τερματικών, από μία μοναδική κονσόλα.

 

Με στόχο τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τη διαχείριση της ασφάλειας των τερματικών, η νέα έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας απομακρυσμένης διαχείρισης έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις και πλέον διαθέτει τα νέα μενού «Quick Links» για εύκολη πρόσβαση σε συχνές εργασίες και «Last used tasks» για άμεση εκτέλεση συχνών εργασιών, καθώς και λειτουργία «Policy Override» για βελτιωμένη διαχείριση πολιτικών.

Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνονται επίσης η σελιδοποίηση στη λίστα των τερματικών ανά 10, 50, 100, 500, 1000, η διαγραφή clients με ταυτόχρονη απενεργοποίηση άδειας, η άμεση εξαγωγή και ο εύκολος προγραμματισμός των αναφορών, καθώς και καινούριοι All-in-One installers για Endpoints και Servers για εύκολη και γρήγορη απομακρυσμένη εγκατάσταση.

Η νέα web-κονσόλα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πλήρη επισκόπηση του δικτύου, προσφέροντας παράλληλα ένα καινούριο μοντέλο διαχείρισης για πολλαπλούς Administrators. Στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται επίσης η ενιαία κεντρική διαχείριση καραντίνας, ενώ τα event logs εξάγονται σε LEEF format, το οποίο αναγνωρίζεται από το IBM QRadar.

 

Η νέα έκδοση διατίθεται δωρεάν στις επιχειρήσεις που κατέχουν ενεργή εταιρική άδεια της ESET, για αναβάθμιση μέσω του Client Task Remote Administrator Components Upgrade.

Σχετικά άρθρα

Οι στόχοι της Lenovo για την παγκόσμια περιβαλλοντική αειφορία

Giorgos Athanassiadis

Η MSI ανακοίνωσε τα νέα business & productivity laptops με επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core

Giorgos Athanassiadis

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε το 30 Gbit/s E-Band xHaul στο MWC Las Vegas 2022

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα