19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέο dLAN 1200 triple+ με τρεις θύρες gigabit

Στο πλαίσιο της IFA 2017, η devolo παρουσιάζει το νέο dLAN 1200 triple+, το οποίο διαθέτει τρεις ενσωματωμένες θύρες gigabit Ethernet, προσφέροντας μετάδοση δεδομένων μέσω των ηλεκτρικών γραμμών σε ταχύτητες έως και 1,2 gigabit.

 

Το γεγονός αυτό καθιστά εύκολη την υποστήριξη, ολόκληρου του multimedia centre ή ενός γραφείου στο σπίτι, με γρήγορο Internet. Η διαδικασία ρύθμισης δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση, καθώς οι προσαρμογείς συγχρονίζονται σε ζεύγος με το πάτημα ενός κουμπιού και συνδέονται αυτόματα, ενώ το δίκτυο Powerline προστατεύεται από την πρόσβαση τρίτων.

 

Μέγιστη εμβέλεια και σταθερότητα

 

Το dLAN 1200 triple+ δεν προσφέρει μόνο υψηλές ταχύτητες gigabit αλλά και μεγαλύτερη εμβέλεια. Χάρη στην τεχνολογία της devolo range+, χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια που περιλαμβάνονται στις ηλεκτρικές γραμμές. Έτσι, επιτυγχάνεται σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα, σταθερότητα και εμβέλεια έως και 400 μέτρα.

 

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

 

Η ναυαρχίδα της devolo στο χώρο των Powerline το νέο dLAN 1200 triple+  είναι ήδη διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής 79,90 € για έναν προσαρμογέα. Ωστόσο, για την αρχική δημιουργία του δικτύου Powerline είναι απαραίτητο ένα kit. Το starter kit, που αποτελείται από ένα dLAN 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN 1200 triple+, έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 149,90 €.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

Σχετικά άρθρα

Lenovo: Θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία Apple και Samsung

Kitriniaris

Το TCP 129 υποδέχεται τους νέους AI υπολογιστές

Giorgos Athanassiadis

Στην 32η θέση διεθνώς σε Πληροφορική – Τηλεπικοινωνίες η Ελλάδα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα