24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέο 5G router από την TCL

Με την αυξανόμενη ζήτηση για έξυπνες συσκευές και προϊόντα επόμενης γενιάς 5G που να εξυπηρετούν τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η τελευταία σειρά της TCL Communication παρέχει προσιτές, υψηλής ποιότητας συσκευές που είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους.

Ανάμεσα στις νέες έξυπνες συσκευές που ανακοίνωσε η TCL Communication περιλαμβάνεται και το πρώτο 5G router. Το TCL Linkhub 5G CPE έχει σχεδιαστεί ως ένα ελαφρύ, φορητό router που προσφέρει πρόσβαση σε δίκτυο επόμενης γενιάς για το σπίτι και την εργασία. Η συσκευή υποστηρίζει έξυπνo dual band Wi-Fi με τεχνολογία 4X4 MU-MIMO, η οποία επεκτείνει σημαντικά την κάλυψη, διατηρεί σταθερές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και υποστηρίζει μέχρι και 1.000 ταυτόχρονες συνδέσεις, καθιστώντας την ιδανική για σπίτια, μικρές επιχειρήσεις, live events και πολλά άλλα.

Το Linkhub 5G CPE είναι εξοπλισμένο με το Qualcomm Snapdragon X55 chipset και υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G έως και 2,8Gbps και την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 για ταχύτητες έως και 3,6Gbps (αρκετό bandwith που επιτρέπει τη λήψη μιας ταινίας HD 1Gbps σε μόλις 3 δευτερόλεπτα – σχεδόν 10 φορές ταχύτερα από το 4G LTE). Το router συνοδεύεται από το Easy Mesh, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με το υπάρχον router για να επεκτείνουν την κάλυψη Wi-Fi σε πολυκατοικίες και μεγάλους χώρους, παρέχοντας απίστευτα γρήγορο Wi-Fi χωρίς νεκρές ζώνες. Υποστηρίζει επίσης Bluetooth και ZigBee  για εύκολη ρύθμιση.

 

Το  TCL Linkhub 5G CPE θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Η.Π.Α, Κίνα, Ασία και τον Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική ξεκινώντας από το τρίτο τρίμηνο του 2020 από € 499.

 

«Είμαστε μια από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο με πλήρως ενσωματωμένο οικοσύστημα και θέλουμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη σειρά μας ώστε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο Aaron Zhang, vice president και general manager of global sales & marketing της TCL Communication.

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος Samsung – INNOVATHENS

Kitriniaris

Ώρα για Edge Computing

Alexander Moore: SAP Gold Partner για δεύτερη συνεχή χρονιά

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα