22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέο τραπεζικό έργο για την Intrasoft

Στην αφρικανική ήπειρο συνεχίζει την επέκτασή της η Intrasoft International καθώς υπέγραψε σύμβαση με τη MWALIMU Commercial Bank (MCB) της Τανζανίας, για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του κεντρικού τραπεζικού συστήματος PROFITS. Η σύμβαση αυτή – διάρκειας 5 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 4 χρόνια συντήρηση )- προσθέτει την Τανζανία στο σύνολο των αφρικανικών χωρών, όπου η Intrasoft International προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.

 

Η τράπεζα επέλεξε το PROFITS μετά από μία αυστηρή και άκρως ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης, στο πλαίσιο ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού. Το έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εγκατάσταση του συστήματος κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της τράπεζας και να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιχειρησιακές ανάγκες της, εξασφαλίζοντάς της πλούσια λειτουργικότητα. Το έργο θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με στόχο η τράπεζα να μπορεί να είναι σε πλήρη παραγωγική λειτουργία κατά την έναρξη λειτουργίας της πριν το καλοκαίρι.

 

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της, η Intrasoft International εγκαινίασε πρόσφατα νέα θυγατρική στο Ναϊρόμπι της Κένυας, με στόχο την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην αφρικανική ήπειρο.

Σχετικά άρθρα

Νέα διανομή για τη CPI: Φέρνει τις λύσεις της Milestone Systems

Giorgos Athanassiadis

Vivotek SD9384-EHL: Ανίχνευση ύποπτης διερχόμενης κίνησης σε απαιτητικές συνθήκες

Giorgos Athanassiadis

Ένα ακόμη τραπεζικό έργο για την Intrasoft

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα