18.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Νέο έργο MPS από την Infolex

Η Infolex επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark υλοποίησε ένα έργο MPS για την εταιρεία Μισσιριάν A.Ε., μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες επεξεργασίας καπνού στην Ελλάδα.

Το έργο περιλαμβάνει την ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καβάλα, καθώς και σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Η χρήση «έξυπνων» πολυμηχανημάτων Lexmark προηγμένης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή λύσης Fax over IP απ’ ευθείας από τις συσκευές προσφέρει στην εταιρεία τη δυνατότητα αποστολής και λήψης fax σε σημεία χωρίς τηλεφωνική σύνδεση. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την παροχή αυτοματοποιημένων υπηρεσιών διαχείρισης αναλωσίμων (παραγγελίες, παραδόσεις, αντικαταστάσεις, συλλογή χρησιμοποιημένων κλπ.) και after-sales, όπως υπηρεσίες συντήρησης εξοπλισμού οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω των εργαλείων που η Infolex διαθέτει για το σκοπό αυτό, επέτρεψαν στην εταιρεία να εφαρμόσει πρώτης τάξεως, αποτελεσματικές εκτυπωτικές πρακτικές.

 

Η χρήση της πλατφόρμας MPS Dashboard την οποία έχει αναπτύξει η εταιρεία επιτρέπει σε εξουσιοδοτημένους χρήστες της εταιρείας να καταχωρούν αιτήματα after-sales support και να έχουν πλήρη εικόνα των μετρήσεων κάθε συσκευής (με δυνατότητες reporting ανά κέντρο κόστους κλπ.), των μηνιαίων χρεώσεων και των αντίστοιχων παραστατικών που έχουν εκδοθεί.

Σχετικά άρθρα

Νέο ERP στην Praktiker σε συνεργασία με Microsoft και DIS

Ένα αναβαθμισμένο MyManager περιμένει τους συνεργάτες της Qualisys τη νέα χρόνια

Kitriniaris

Η SAP ανακοίνωσε το νέο portfolio λύσεων IoT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα