21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέος laser 4K ultra short throw από την LG

Στη φετινή CES 2019, η LG παρουσιάζει τον προβολέα δεύτερης γενιάς CineBeam Laser 4K (HU85L) με τεχνολογία Ultra Short Throw. Βραβευμένος με το CES 2019 Innovation Award  βασίζεται στην επιτυχία του πρώτου προβολέα 4K (HU80K) της LG και συνεχίζει να ξεχωρίζει λόγω σχεδιασμού με  τις μικρές διαστάσεις και τις μικρές απαιτήσεις χωρητικότητας ενώ μπορεί να προβάλει υψηλής ευκρίνειας 4Κ εικόνες σε σχεδόν οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια –όπως τοίχο, δάπεδο ή οροφή.

 

Με τεχνολογία UST, ο LG CineBeam Laser 4K μπορεί να τοποθετηθεί λίγο περισσότερο από 2 ίντσες από τον τοίχο για να προβάλει εικόνα διαγωνίου 90 ιντσών, ενώ σε απόσταση 7 ιντσών, προβάλει ακόμα μεγαλύτερη και φωτεινότερη εικόνα διαγωνίου 120 ιντσών προσφέροντας εμπειρία προβολής κινηματογραφικού επιπέδου.

 

Παρέχοντας 2.500 ANSI lumens και ανάλυση 4K UHD, ο LG CineBeam Laser 4K εξασφαλίζει εξαιρετικά φωτεινές και καθαρές εικόνες και ασυναγώνιστο επίπεδο απόδοσης μαύρου χρώματος. Ο νέος projector παρέχει επίσης πολλές επιλογές περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν ταινίες και εκπομπές από τις αγαπημένες τους υπηρεσίες ενώ μέσω USB, Ethernet και HDMI υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Εξαιρετικά μικρός σε μέγεθος, ο προβολέας αυτός μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, εξοικονομώντας χρόνο για άμεση ψυχαγωγία. Είναι μικρότερος από άλλους προβολείς 4K και διαθέτει λεπτό σχεδιασμό που δεν αποσπά την προσοχή ή παρεμποδίζει την εμπειρία προβολής κάνοντας τον ιδανική λύση σε οποιοδήποτε χώρο.

 

Και AI

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο LG CineBeam Laser 4K προσφέρει μέγιστη άνεση στους χρήστες μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας AI της πλατφόρμας LG ThinkQ, η οποία τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές. Οι θεατές μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία του προβολέα λέγοντας απλά «απενεργοποίησε τον προβολέα μετά την ολοκλήρωση της ταινίας» ή να περιορίσουν το περιεχόμενο που θέλουν να προβληθεί λέγοντας στον προβολέα να προβάλλουν ένα συγκεκριμένο βίντεο στο YouTube. Επίσης, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια λίστα ταινιών με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και στη συνέχεια να επιλέξουν το περιεχόμενο μιλώντας στο Magic Remote. Το Magic Remote αναγνωρίζει κινήσεις των χεριών ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό για εύκολη πλοήγηση ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα με ανίχνευση κίνησης.

 

Οι επισκέπτες της CES μπορούν να δουν από κοντά το βραβευμένο CineBeam Laser 4K της LG στο περίπτερο LG στην κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Λας Βέγκας από τις 8-11 Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

Απογειώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Quest

Kitriniaris

H Samsung στρατηγικός συνεργάτης του InnovAthens

Kitriniaris

Οθόνες AOC σχεδίασης Porsche: χάρμα οφθαλμών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα