19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέος country manager στην Ericsson Hellas

Νέο επικεφαλής έχει εδώ και περίπου 20 ημέρες η Ericsson στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας από τις 18 Μαΐου ο Γιώργος Παππάς ανέλαβε καθήκοντα country manager στη χώρα μας.

 

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παππάς έχει την εκπροσώπηση και τον γενικό συντονισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα. Παράλληλα εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του επικεφαλής πωλήσεων της Ericsson προς τον όμιλο Deutsche Telekom/OTE για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παππάς τόνισε ότι στόχος της Ericsson είναι η περαιτέρω ανάπτυξη τόσο της εταιρείας, όσο και της αγοράς της χώρας μας μέσω της επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των κλάδων της οικονομίας με τη χρήση των πλέον προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

 

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ericsson Hellas έχει περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας, συμμετέχοντας σε πολλά γεγονότα ορόσημα για τον κλάδο των ΤΠΕ, όπως π.χ. την ψηφιοποίηση του εθνικού δικτύου σταθερών επικοινωνιών, την πραγματοποίηση της πρώτης εμπορικής κλήσης κινητών επικοινωνιών στη χώρα, την πραγματοποίηση της πρώτης βίντεο-κλήσης, την υλοποίηση ευρυζωνικών δικτύων οπτικών ινών κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Η LeanIT αποκλειστικός διανομέας της SUSE για Ελλάδα και Κύπρο

Ο Αη Βασίλης έφερε phablets φέτος

Channel-Manager

Η Epsilon Net διαθέτει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα