16.1 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέος CIO στη Globo Technologies

Συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά σε έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη και ενισχύοντας την διευθυντική της δομή, η Globo Technologies ενέταξε στο δυναμικό της τον Τάσο Αλέφαντο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Information Officer. Ο Τάσος Αλέφαντος προέρχεται από τη θέση του Διευθυντή Λειτουργιών για τα συστήματα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο κ. Αλέφαντος έχει σπουδάσει Αεροναυπηγός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Hatfield στην Αγγλία και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde. Έχει εργαστεί στην Βρετανική Αεροδιαστημική Βιομηχανία στο τμήμα της Airbus και έχει 20ετή εμπειρία ως στέλεχος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών εργαζόμενος σε Μεγάλη Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ινδονησία, Ντουμπάι και Ελλάδα. Στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εργάστηκε από το 1997. Από το 2002 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Λειτουργιών για τα συστήματα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Είχε σημαντικό ρόλο στην επιτυχή έναρξη λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα καθώς και στη μεταστροφή του τμήματος Πληροφορικής από κέντρο κόστους σε κερδοφόρα Επιχειρηματική Μονάδα. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του itSMF Ελλάδος στο οποίο διετέλεσε και πρόεδρος για πολλά χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Προς έναν ηλεκτρονικό δημόσιο τομέα

Kitriniaris

“Σαρωτική” πρόταση από την Epson

Kitriniaris

Το Skroutz αναβαθμίζει τη διαχείριση αποθηκών με το aberon WMS της Entersoft

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα