21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέος εμπορικός διευθυντής στην Intersys

Τη θέση του εμπορικού διευθυντή του τομέα χονδρικής στην Intersys ανέλαβε, από 1/4/2020, ο κ. Στάθης Κυριακόπουλος, στέλεχος με μακρά και αναγνωρισμένη πορεία σε εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ. Στάθης Κυριακόπουλος συνέβαλε τα μέγιστα στην σχεδίαση και υλοποίηση στρατηγικών πλάνων για την είσοδο ελληνικών προϊόντων της κατηγορίας των συστημάτων πλοήγησης, καθώς και των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών κατηγοριών των smartphones και tablets στην ελληνική αγορά. Κατείχε τη θέση του commercial director

Προέρχεται από την MLS Innovation στην οποία κατείχε τη θέση του commercial director, ενώ διετέλεσε και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και καθιέρωση της εταιρείας καθώς και στην επίτευξη εντυπωσιακών μεριδίων αγοράς.

Ο κ. Κυριακόπουλος είναι διπλωματούχος προγραμματισμού υπολογιστών και πληροφορικής, ενώ από το 1997 έως το 2006 διετέλεσε γενικός διευθυντής και μέτοχος στην Αθηνά Ε.Π.Ε. στη Βουλγαρία.

 

Η δ/νουσα σύμβουλος της Intersys κα Ελένη Παπανδρέου δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Στάθη σε μια στιγμή ιστορική, που θα αποδειχθεί ορόσημο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών αλλά και νοικοκυριών. Η επιλογή του υπηρετεί με βεβαιότητα το όραμά μας να ηγηθούμε των εξελίξεων αυτών όχι μόνο στον επιχειρηματικό αλλά και στον οικιακό χώρο. Αναγνωρίζουμε στο πρόσωπό του την εμπειρία του στελέχους που υιοθετεί με συνέπεια την καινοτομία, την πελατοκεντρικότητα και την ακέραιη και αποτελεσματική επικοινωνία με τις ομάδες που συνεργάζεται, Αξίες οι οποίες αντανακλούν την εταιρική κουλτούρα της Intersys και λειτουργούν ως κινητήριος δύναμή της».

Σχετικά άρθρα

Δυναμική παρουσία της Lenovo στο Gameathlon Winter

Νέα μοντέλα NAS από την CPI

Kitriniaris

my.eset.com: Ομιλείτε…ελληνικά για μεγαλύτερη ασφάλεια

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα