18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέος εκτυπωτής αποδείξεων από την Epson

Ένας αξιόπιστος, γρήγορος εκτυπωτής αποδείξεων με δυνατότητα διασύνδεσης φορητών συσκευών και ευελιξία με υποστήριξη υπηρεσιών που βασίζονται ταυτόχρονα σε φορητές συσκευές, στο δίκτυο και σε υπολογιστές είναι η νέα πρόταση της Epson για τις επιχειρήσεις.

 

Ο λόγος για τον TM-T88VI, ένα νέο εκτυπωτή αποδείξεων τελευταίας τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο με παραδοσιακά συστήματα σημείων πώλησης που βασίζονται σε υπολογιστές όσο και με τις ολοένα και πιο δημοφιλείς λύσεις με κινητές συσκευές (ταμπλέτες, κοκ). Αποτελεί κατάλληλη λύση για ιδιοκτήτες καταστημάτων, εστιατορίων και μπαρ που θέλουν να αναπτύξουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και επίσης για όσους επιθυμούν να λειτουργούν μια συνδυαστική ή παραδοσιακή εγκατάσταση.

 

Εκτός από ευελιξία, ο TM-T88VI παρέχει ταχύτητες εκτύπωσης έως 350 χιλ./δευτ., καθώς και την αξιοπιστία της Epson. Η λειτουργία οπίσθιας τροφοδοσίας χαρτιού συμβάλλει στην εξοικονόμηση χαρτιού χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα και τη σπατάλη χαρτιού.

 

Επίσης, η λειτουργία απευθείας εκτύπωσης από διακομιστή δίνει τη δυνατότητα στον TM-T88VI να εκτυπώνει απευθείας από ένα διακομιστή web.  Τέλος, υποστηρίζει λειτουργία beacon ώστε να βοηθάει τις φορητές συσκευές να αναγνωρίζουν τον πλησιέστερο εκτυπωτή, καθιστώντας τον ιδανικό για περιβάλλοντα σημείων πώλησης με εγκαταστάσεις πολλών υπολογιστών, ενώ η υποστήριξη NFC καθιστά απλή τη σύζευξη με tablet, smartphone και άλλες φορητές συσκευές.

Σχετικά άρθρα

Symantec: Σε αναζήτηση νέου CEO

Kitriniaris

Η Acer ανακοίνωσε τα notebooks ConceptD Pro με NVIDIA Quadro

Σφοδρές αντιδράσεις για το «ψηφιακό τέλος» 2% στα smartphones

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα