23.8 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέος διανομέας των οθονών της LG, η Enet Solutions – Logicom

Η Enet Solutions – Logicom ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την LG Electronics Ελλάς για τη διανομή προϊόντων και λύσεων πληροφορικής και συγκεκριμένα οθονών και TV monitors, για οικιακή, επαγγελματική χρήση και gaming καθώς και προϊόντων cloud στην Ελλάδα.

 

Η LG Electronics διαθέτει μια ευρεία γκάμα οθονών, από υψηλής απόδοσης κυρτές UltraWide οθόνες υπολογιστών, σχεδιασμένες για multitasking, μέχρι καθηλωτικές οθόνες gaming, εκπληκτικές Digital Cinema 4K, UHD 4K και IPS οθόνες με αληθινά χρώματα, που καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες των καταναλωτών.

Η Logicom θα παρέχει στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, τις λύσεις της LG Electronics ενισχύοντας έτσι τη δυνατότητα των επαγγελματιών, να διαχειριστούν και να λειτουργήσουν καλύτερα στους χώρους εργασίας τους και όχι μόνο.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία και τις ευκαιρίες που αντιπροσωπεύει,» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Enet Solutions-Logicom, Σπύρος Κουρμούσης. «Οι συνεργάτες μας θα ωφεληθούν από τη τεχνολογία των προϊόντων, που είναι χρήσιμα για κάθε οργανισμό. Η συμφωνία αυτή, αποδεικνύει τις ικανότητες και την εμπειρία της εταιρείας μας, να ενδυναμώνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο της και να διανέμει με επιτυχία προϊόντα,  που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στον συνεργάτη μας».

 

«Εκτιμώ ότι η Enet Solutions – Logicom θα αποτελέσει σημαντικό μας σύμμαχο ως νέος μη αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της LG Electronics Ελλάς στο τμήμα της πληροφορικής, καθώς μοιραζόμαστε την κοινή αξία για αριστεία όσον αφορά τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών και των συνεργατών μας» ανέφερε ο ISP sales director κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης.

Σχετικά άρθρα

H Predicta αποκλειστικός συνεργάτης της i4C Analytics

Kitriniaris

Οι λύσεις για Contact Center της Comsys στη Ν. Αφρική

Giorgos Athanassiadis

Ψηφιακός μετασχηματισμός με… ρυθμούς χελώνας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα