22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Νέος αντιπρόεδρος και CEO της Κωτσόβολος ο Γιάννης Βασιλάκος

Ο νέος Group CEO της Dixons Carphone, Alex Baldock που ανέλαβε τα ηνία της εταιρίας τον Απρίλιο, ανακοίνωσε μια σειρά διοικητικών αλλαγών, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται η μετακίνηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου στις κεντρικές υπηρεσίες του ομίλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον κ. Αθανασόπουλο, διαδέχεται ο εμπορικός διευθυντής της Κωτσόβολος κ. Γιάννης Βασιλάκος ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τη θέση του αντιπροέδρου και CEO της εταιρείας. Ο κ. Βασιλάκος έχει 20ετή εμπειρία στο λιανικό εμπόριο τεχνολογίας, ενώ τα τελευταία οκτώ έτη εργάζεται στην Κωτσόβολος έχοντας αναλάβει με επιτυχία καίριες θέσεις συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή των καναλιών πωλήσεων της εταιρείας.

Τη θέση του εμπορικού διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Γαλάνης μέχρι σήμερα head of indirect sales channels.

 

Έπειτα από πέντε χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην εταιρεία Κωτσόβολος ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετακινείται στις κεντρικές υπηρεσίες του ομίλου Dixons Carphone στo Ηνωμένο Βασίλειο και αναλαμβάνει τη θέση του group chief customer officer & CEO financial services που συγκεντρώνει όλες τις δράσεις του ομίλου σε θέματα consumer nsights, global analytics, customer proposition design, marketing communications και consumer financial services. Επιπλέον, ο κ. Αθανασόπουλος αναλαμβάνει και την επίβλεψη όλου του τομέα πληροφορικής και τεχνολογικών υποδομών του ομίλου (CTO).

Σχετικά άρθρα

Νέο business partner program από την EMC

Kitriniaris

Λύση Small Cell Backhaul από την Intracom Telecom

Kitriniaris

Data Communication: Νέα πιστοποίηση από τη Microsoft

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα