13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέοι Epson Expression Home 3-σε-1 εκτυπωτές

H Epson ανακοίνωσε την προσθήκη δυο νέων μοντέλων στη σειρά Expression Home, τους εκτυπωτές XP-2100 και XP-3100. Με δυνατότητες εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών και με νέα, κομψή σχεδίαση μικρών διαστάσεων, οι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για κάθε χώρο. Παράλληλα, η προσθήκη διπλής όψης A4, στο μοντέλο XP-3100, μειώνει το κόστος, ενώ ταυτόχρονα απλοποιεί τη διαδικασία των καθημερινών αναγκών εκτύπωσης.

 

Οι εκτυπωτές Expression Home 3-σε-1 είναι σχεδιασμένοι για καθημερινές εκτυπώσεις και διαθέτουν νέα, βελτιωμένη εμφάνιση. Το μικρό μέγεθός τους, που τους καθιστά ιδανικούς για καταναλωτές που αναζητούν ένα συνδυασμό κομψότητας και τεχνολογίας, έχει σχεδιαστεί ώστε να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, ενώ τα λιτά πλήκτρα λειτουργίας του προσδίδουν μια σύγχρονη και διακριτική εμφάνιση.

Επίσης, διαθέτουν εφαρμογές εκτύπωσης μέσω Wi-Fi και από φορητές συσκευές, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα και την ελευθερία στους χρήστες να εκτυπώνουν όπως και όποτε θέλουν, κατεβάζοντας απλά τη δωρεάν εφαρμογή Epson iPrint για ασύρματη εκτύπωση και σάρωση από έξυπνες συσκευές. Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς XP-3100 διαθέτουν οθόνη LCD, η οποία διευκολύνει την απευθείας πλοήγηση στις λειτουργίες του εκτυπωτή.

 

 

 

Η κα. Ελένη Σπέντζου, Sales Manager Transactional της Epson, δήλωσε: «Με αυτά τα τελευταία μοντέλα, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν έναν εκτυπωτή 3-σε-1 με μικρό μέγεθος και κομψή σχεδίαση, που θα τους προσφέρει οικονομική εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών. Τα μοντέλα XP-3100 διαθέτουν, επίσης, το πρόσθετο πλεονέκτημα της εκτύπωσης διπλής όψης A4. Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ποσότητας χαρτιού, που καταναλώνεται κατά το ήμισυ. Επιπλέον, όπως οι περισσότεροι εκτυπωτές με φύσιγγες μελανιού της Epson, έτσι και αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούν μεμονωμένα μελάνια, έτσι ώστε να χρειάζεται αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει τελειώσει».

Σχετικά άρθρα

D-Link: Νέα Access Points και Switches Nuclias Cloud Managed

Giorgos Athanassiadis

H Enet διανέμει Αdobe

biztech

Eaton 9SX UPS: Η σύγχρονη «τάση» προστασίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα