16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέοι Epson 4K projectors για κινηματογραφική εικόνα στο σπίτι

Στο πλαίσιο της IFA 2019, η Epson παρουσίασε δύο νέα, οικονομικά προσιτά μοντέλα βιντεοπροβολέων για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου, τους EH-TW7000 και EH-TW7100, ιδανικούς για παρακολούθηση περιεχομένου 4Κ ανάλυσης.

Τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν προβολή εικόνας σε διάσταση έως και 500 ίντσες, ενώ η τεχνολογία 4K PRO-UHD επιτρέπει ακόμα πιο ζωντανές και φωτεινές εικόνες, οι οποίες βελτιώνονται χάρη στις ρυθμίσεις HDR, ενώ η υψηλή φωτεινότητα 3.000 lumen προσφέρει ευδιάκριτες λεπτομέρειες στις αποχρώσεις των σκιών και ρεαλιστική αναπαραγωγή του μαύρου.

 

Τα νέα αυτά μοντέλα προσφέρουν ευκολία σύνδεσης και δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου 4K ανάλυσης από συσκευές Blu-ray, αποκωδικοποιητές, κονσόλες παιχνιδιών ή streaming συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire TV και Roku Streaming Stick), χρησιμοποιώντας τις θύρες HDMI του βιντεοπροβολέα, ενώ είναι διαθέσιμοι σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

O EH-TW7100 διαθέτει δύο ενσωματωμένα ηχεία 10W, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με μπάρες ηχείων ή με εξωτερικά ηχεία μέσω Bluetooth. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της λάμπας του φτάνει τις 5.000 ώρες, χρόνος που ισοδυναμεί με την παρακολούθηση μίας ταινίας κάθε μέρα για εφτά χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Νέα digital signage πρόταση από την LG με μοναδικό σχεδιασμό

Giorgos Athanassiadis

Λύσεις ψηφιακής σήμανσης με τη σφραγίδα της Samsung

Kitriniaris

Lexis: Nέα κάμερα ασφαλείας από την Vivotek

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα