18.8 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Νέοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3 Canon imageRUNNER 2425

Η Canon αποκάλυψε τη σειρά imageRUNNER 2425, που περιλαμβάνει αξιόπιστους και εύχρηστους ασπρόμαυρους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές A3. Η νέα σειρά έρχεται να διαδεχτεί την best-seller imageRUNNER 2520 και είναι εξοπλισμένη με βελτιωμένες δυνατότητες παραγωγικότητας και συνδεσιμότητας, προηγμένη ασφάλεια και χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, γεγονός που καθιστά την imageRUNNER 2425 μια εξαιρετική προσθήκη στα μικρά και μεσαία γραφεία, με υψηλές απαιτήσεις εκτύπωσης και σάρωσης.

Η σειρά Canon imageRUNNER 2425 αποτελείται από έξυπνες και ασφαλείς συσκευές, σχεδιασμένες με έναν στόχο: να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς και την κερδοφορία τους. Με την έξυπνη τεχνολογία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να επιταχύνουν την παραγωγικότητά τους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εκτύπωσης, αλλά και να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο στις ευαίσθητες πληροφορίες και το κόστος εκτύπωσης.

«Μελετήσαμε πολύ το σχεδιασμό αυτής της νέας σειράς», λέει ο Dmytro Sirosh, Canon CEE. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πολύ ισχυρή και αποτελεσματική εκτυπωτική μονάδα, που δεν θα κοστίζει μια περιουσία, και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι με τη σειρά imageRUNNER 2425, κάθε γραφείο μπορεί να αποσβέσει την επένδυση σε χρόνο μηδέν». 

Επιταχύνοντας τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Απλοποιημένη χρήση: Η πολυγλωσσική οθόνη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα έξυπνα ενσωματωμένα βίντεο για εύκολη ρύθμιση των συσκευών βοηθούν τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από αυτές τις νέες συσκευές αμέσως. Επιπλέον, η σειρά imageRUNNER 2425 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Remote Service Operator Kit (RSOK) και Content Delivery System (CDS) που επιτρέπουν απλές απομακρυσμένες ενημερώσεις firmware.

Εξαιρετικές αναβαθμίσεις: Η νέα σειρά Canon imageRUNNER 2425 διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες έξυπνες έγχρωμες οθόνες αφής με σαφή, εύχρηστα κουμπιά, προσαρμόσιμες λειτουργίες και εξατομίκευση για κάθε χρήστη, για εύκολη πρόσβαση σε καθημερινές λειτουργίες. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης εύκολα να μετατρέψουν σαρωμένα έγγραφα σε αρχεία PDF, Microsoft Word ή PowerPoint με δυνατότητα αναζήτησης και να τα στείλουν σε φακέλους δικτύου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή χώρο αποθήκευσης που βασίζεται στο cloud.

Προηγμένες ενημερωμένες δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία επιχειρηματικών δεδομένων, συσκευών και δικτύων: Το πλήθος των μέτρων ασφαλείας, σε αυτήν την τελευταία έκδοση, βοηθά στην προστασία από οποιεσδήποτε δικτυακές απειλές, ενώ η επαλήθευση συστήματος κατά την εκκίνηση προστατεύει τη συσκευή από οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις — οι λειτουργίες Secure PIN και Forced Hold Print είναι ενσωματωμένες, για να διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα των εγγράφων, ενώ οι λειτουργίες Encrypted PDF και Device Signature PDF προστατεύουν οποιαδήποτε δεδομένα κατά τη μεταφορά.

Κεντρικός έλεγχος του κόστους: Οι επιλογές απομακρυσμένης διαχείρισης, που βασίζονται στο cloud, όπως το uniFLOW Online Express, παρέχουν βασικές δυνατότητες παρακολούθησης και αναφοράς από ένα κεντρικό, βασισμένο στο web, σύστημα. Υπάρχει επιλογή για πρόσθετη απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή μέσω του Remote Operators Software Kit (RSOK), καθώς και άλλες διαθέσιμες λύσεις για διαγνωστικές διαδικασίες, αυτοματοποιημένες ενδείξεις μετρητών κατανάλωσης και έλεγχο αναλώσιμων, για να εξασφαλιστεί μειωμένος χρόνος εκτός λειτουργίας, για πλήρη σιγουριά.

Σχετικά άρθρα

Εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης για τις «έξυπνες συσκευές»

dmallas

Για να κάνεις το άλμα πρέπει πρώτα να κάνεις το βήμα. Το Τech Channel Partner 31 ξέρει πως.

Channel-Manager

To Oracle Modern Business Experience στην Αθήνα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα