21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Νέοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της Canon

Η Canon Europe, ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών νέων σειρών πολυλειτουργικών εκτυπωτών, τη σειρά imageRUNNER Advance C255/355, τη σειρά imageRUNNER Advance C3500 και τη σειρά imageRUNNER Advance 4500.

 

Χάρη στο ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα ελέγχου, αλλά και την άμεση συνδεσιμότητα, οι νέες σειρές είναι σε θέση να γίνουν αναπόσπαστο μέρος του σημερινού πολύπλοκου οικοσυστήματος του γραφείου, συνδυαζόμενες με ένα ευρύ φάσμα λύσεων ροής εγγράφων, επιτρέποντας τον έλεγχο του κόστους κτήσης, αλλά και παρέχοντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας σε μικρό φυσικό μέγεθος.

 

Οι νέες συσκευές λειτουργούν με την πρόσφατη πλατφόρμα imageRUNNER Advance, η οποία εφαρμόζεται στις ήδη υφιστάμενες σειρές 6500, C5500 και C7500. Η κοινή αυτή πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βοηθά τους πελάτες να είναι πιο παραγωγικοί στην εργασία τους, χάρη σε περιβάλλον χρήσης που προσομοιάζει αυτό ενός smartphone και είναι κοινό σε όλη την προϊοντική γκάμα. Ταυτόχρονα, επιτρέπει τον έξυπνο έλεγχο των εξόδων εκτύπωσης, την απομακρυσμένη διαχείριση και επιδιόρθωση, αλλά και εξαιρετική αποδοτικότητα στη λειτουργία.

 

Βελτιωμένη φορητότητα

Η πλατφόρμα ενσωματώνεται σε ένα ευρύ φάσμα μοντέρνων ροών εργασίας στο γραφείο και υποστηρίζει μια σειρά από εφαρμογές διαχείρισης εγγράφων για φορητές συσκευές, μεταξύ των οποίων και αναγνωρισμένα πρότυπα όπως το Apple AirPrint, το Google Cloud Print και το Mopria. Επιπλεον, η πλατφόρμα imageRUNNER Advance συνεργάζεται αρμονικά με την πλατφόρμα υπηρεσιών εγγράφων Canon uniflow, προσφέροντας προηγμένες δυνατότητες σε κάθε εργασιακό χώρο.

 

Διαχείριση & ROI

Η πλατφόρμα imageRUNNER Advance προσφέρει ισχυρές δυνατότητες λήψης εγγράφων και είναι σε θέση να καταγράψει πληροφορίες γρήγορα και με ακρίβεια, οδηγώντας σε ταχύτερη και πιο αποδοτική διαχείριση των εγγράφων. Επιπροσθέτως, μηχανικοί και διαχειριστές συσκευών μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση των συσκευών και να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε τους είναι απαραίτητο για να προβούν σε απαιτούμενες εργασίες απομακρυσμένης συντήρησης μέσω PC ή φορητών συσκευών, βελτιώνοντας έτσι τους χρόνους απόκρισης.

Σχετικά άρθρα

ViewSonic M2e: Τεχνολογία ToF για άμεση αυτόματη εστίαση

Giorgos Athanassiadis

Lenovo: Πραγματικότητα το επιχειρηματικό κέντρο ενημέρωσης για την EMEA

Channel-Manager

APC: Virtual summit και νέο πρόγραμμα συνεργατών

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα